Aleyna Tilki'nin yeni reklam filminden alacağı para dudak uçuklattı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, İngilizce parçası 'Retrograde' ile magazin gündeminde en üst sırada kalmaya devam ederken, yaptığı reklam anlaşmasın alacağı ücretle dudak uçuklattı.

Aleyna Tilki, son şarkısı 'Retrograde' ile büyük bir çıkış yakaladı. Reklam sektöründe de büyük bir başarı elde eden Tilki, yeni bir anlaşma yaptı.

"1 MİLYON 700 BİN TL"

Daha önce bir jean ve dondurma markaları için kamera karşısına geçen ve yüksek bütçeler alan Tilki, bu kez meyve suyu markasıyla anlaştı. Genç şarkıcı bir yıllık anlaşma yaptığı markadan 1 milyon 700 bin TL alacak.

Aleyna Tilki'nin yeni reklam filminden alacağı para dudak uçuklattı!

ALEYNA TİLKİ HAKKINDA

28 Mart 2000’de, Konya’da dünyaya gelen Aleyna Tilki, İlk olarak ismini Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları’nı söyleyerek duyurdu. Performansının sosyal medyada hızla yayılmasıyla, albüm çalışmalarına başladı.

Ağustos 2016’da “Cevapsız Çınlama" şarkısı ile Türkiye'de bir çıkış yakalayarak popüler hale geldi.

Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar yükseldi.

Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Aleyna Tilki'nin yeni reklam filminden alacağı para dudak uçuklattı! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Reklam retrograde
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.