Aleyna Tilki'nin sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! İşte aşk yaşadığı isim...

Geçtiğimiz haftalarda evli ve çocuklu iş insanı Haldun Demirhisar ile görüntülenen genç popçu Aleyna Tilki'nin aşk yaşadığı isim ortaya çıktı. 21 yaşındaki şarkıcı, kendisinden 2 yaş büyük olan meslektaşı Uzi (Utku Yaçınkaya) ile aşk yaşıyor.

Geçtiğimiz haftalarda birlikte görüntülendiği kendisinden yaşça büyük olan iş insanı Haldun Demirhisar ile adı aşk dedikodularına karışan genç popçu Aleyna Tilki'nin aşk yaşadığı isim ortaya çıktı.

 Aleyna Tilki'nin, 'Umurumda Değil', 'Makina' şarkılarıyla adından söz ettiren Uzi lakaplı rap şarkıcısı Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı öğrenildi.

AŞKLARINI GÖZLERDEN UZAK YAŞIYORLAR

Uzi lakaplı rapçi Utku Yalçınkaya ile Aleyna Tilki’nin arkadaşlıklarının aşka dönüştüğü ve çiftin 15 gündür sevgili oldukları iddiası teve2 ekranlarında yayınlanan Magazin Masası programında duyuruldu. Geçtiğimiz günler içerisinde fotoğraf paylaşan çiftin arasında büyük bir aşk olduğu ancak şimdilik kameralardan uzak kalmayı tercih ettikleri ifade edildi.

Aleyna Tilki'nin sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! İşte aşk yaşadığı isim...

Tilki geçtiğimiz Temmuz ayı içerisinde sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında, 'Türk müzik piyasasını bence Bağcılar semti yönetiyor' mesajını paylaşmış ve hemen ardından da Uzi’den 'hani keko seviyordun' cevabı gelmişti.

Aleyna Tilki'nin sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! İşte aşk yaşadığı isim...

Yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen 21 yaşındaki Aleyna Tilki katıldığı bir programda biraz maço ve keko erkeklerden hoşlandığını belirterek şu ifadelere yer vermişti:


“Önceden beni tanıyor olması lazım... Ama ben onun ismini bilemeyeceğim. Çiçekler, hediyeler, ayıcıklar göndermeli, ben de merak uyandırmalı! Bir gün bir şekilde ismini öğreneceğim. İlk buluşmada tek olmak istemem. Arkadaş ortamında tanışıyormuşuz gibi olalım. Çok efendi, ağır, biraz keko, maço olsun. İşime ve iş saatlerime karışmasın. Özünde kekoluk olacak, öyle gözüküp hissettirmemek için elinden geleni yapacak.”


Aleyna Tilki'nin sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! İşte aşk yaşadığı isim...

Uzi (Utku Yaçınkaya)

 

 

Aleyna Tilki'nin sevgilisinin kim olduğu ortaya çıktı! İşte aşk yaşadığı isim... ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Utku Yaçınkaya uzi Haldun Demirhisar
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.