Aleyna Tilki'nin Instagram dans videosu olay oldu! "Kuliste evcilik oynuyoruz"

Aleyna Tilki Instagram hesabından paylaştığı dans videosu ile adından söz ettirmeyi yine başardı. Geçtiğimiz günlerde aradığı sevgilinin 'keko ve maço' olmasını istediğini söyleyen Tilki makyör arkadaşı ile birlikte kuliste göbek attığı anları "Rıfat'la kuliste evcilik oynuyoruz" yorumuyla paylaştı.

Her geçen gün birbirinden ilginç görüntülerle magazin gündeminden düşmeyen 21 yaşındaki Aleyna Tilki, Instagram paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

ALEYNA TİLKİ'NİN KULİS HALLERİ OLAY OLDU

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Selim'in programına konuk olan ve ilişki yaşayabileceği erkeğin nasıl olması gerektiğini anlatan şarkıcı, bu sefer de kulis hallerini takipçilerinin beğenisine sundu.

Aleyna Tilki'nin Instagram dans videosu olay oldu! "Kuliste evcilik oynuyoruz"

"RIFAT'LA KULİSTE EVCİLİK OYNUYORUZ"

Instagram'da 2,7 milyon takipçisi bulunan Aleyna Tilki, makyaj artisti Rıfat Yüzüak ile kulis hallerini paylaştı. Roman havası oynarken çektirdiği videosunu yayınlayan genç şarkıcı, "Rıfat'la kuliste evcilik oynuyoruz. Ben mahalle arası kuaför salonu sahibi oldum. Çingene tarzımı seviyorum" notunu ekledi.

Aleyna Tilki'nin Instagram dans videosu olay oldu! "Kuliste evcilik oynuyoruz" - Resim : 2

ŞEYMA SUBAŞI YORUM YAPTI

Aleyna Tilki'nin paylaşımını gören Şeyma Subaşı ise "Seni seviyorum" yorumunu yaptı.

Aleyna Tilki'nin Instagram dans videosu olay oldu! "Kuliste evcilik oynuyoruz" ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Instagram dans video kulis

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.