Aleyna Tilki'nin hassasiyeti!

Genç popçu Aleyna Tilki, Etiler'de görüntülendi. Otoparktan çıkmayı tercih eden şarkıcı, asansörden indiği sırada kendisi bekleyen gazetecileri görünce şaşırdı.

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Maskesiz olduğu görülen Aleyna Tilki’nin yardımına şoförü yetişti. 

Kucağına köpeği olduğu görülen Tilki’ye şoförü maskesini takarak yardımcı oldu.

Aleyna Tilki'nin hassasiyeti!

Tilki’ye yurt dışı projelerinin süreci sorulunca, "Amerika ve Londra’yla çalışıyorum. Türkiye’den çok güzel bir sistem kurduk, ben stüdyodayken benim ses kayıtlarım Amerika ve İngiltere’deki ses masasına gidiyor" diye konuştu.

Konserlerin iptaliyle ilgili açıklama yapan Tilki, "Ben konser vermiyorum. Sahneye çıksak 'hadi eller havaya, oynasın patlasın' desek, ölüme bile sebep olabiliriz. Müzik hiç durmamalı. Müzisyenlerin gitaristlerin herkesin çalışmasını o kadar çok istiyorum ki, sadece sahnede bir sürü ekmek parası kazanan kişi var. Bu yüzden çok üzülüyorum. Maalesef Covid-19 olduğu için ne yapsak olmuyor. Yeni normale göre bir şeyler yapmamız gerekiyor" dedi.

 Aleyna Tilki, "Konser vermemek kendi kararınız mı?" sorusuna, "Evet, kendi kararım" diye cevapladı.

 

 

Aleyna Tilki'nin hassasiyeti! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Koronavirüs Korona
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.