Aleyna Tilki'nin Haldun Demirhisar açıklamasına Işın Karaca'dan tepki

Şarkıcı Işın Karaca, geçtiğimiz günlerde iki çocuk babası evli ve kendinden yaşça büyük olan iş insanı Haldun Demirhisar ile birlikte görüntülenen genç meslektaşı Aleyna Tilki'yi topa tuttu.

Yaz aylarında oyuncu Serenay Sarıkaya ile Göcek'te tatil yapan ve adı aşk dedikodularına karışan iş insanı Haldun Demirhisar geçtiğimiz günlerde de kendinden yaşça küçük olan şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte görüntülenmişti. Önceki akşam bir alışveriş merkezinde kameralara takılan 21 yaşındaki şarkıcı kendisine yöneltilen Haldun Demirhisar soruları karşısında “Yok, öyle bir şey yok. Zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız” açıklamasında bulundu.

Aleyna Tilki'nin o görüntülerini izleyen şarkıcı Işın Karaca olaya tepki gösterdi. Aleyna Tilki'nin açıklama yaptığı o anları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Karaca şu ifadeleri kullandı: ''Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor. Allahım sen kimsenin evladının cehaleti ile sınama.''

Aleyna Tilki'nin Haldun Demirhisar açıklamasına Işın Karaca'dan tepki

 

 

Aleyna Tilki'nin Haldun Demirhisar açıklamasına Işın Karaca'dan tepki ile ilgili etiketler Işın Karaca Aleyna Tilki Haldun Demirhisar
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.