Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı salladı! Son görüntüsü şaşkına çevirdi

Cevapsız Çınlama şarkısı ile şöhreti yakalayan genç şarkıcı Aleyna Tilki dudaklarıyla yine sosyal medyada gündem oldu. 21 yaşındaki şarkıcının Instagram hesabından yaptığı son paylaşım estetik operasyon iddialarını yeniden gündeme getirdi.

Aleyna Tilki’nin dudakları sosyal medyayı salladı. 2016 yılında çıkardığı Cevapsız Çınlama şarkısı ile gönüllerde taht kuran genç şarkıcı estetik operasyon iddialarıyla gündemden düşmüyor.

 

SON PAYLAŞIMI OLAY OLDU


Daha önce de sık sık dudaklarına estetik yaptırdığı konuşulan 21 yaşındaki Aleyna Tilki, son görüntüsüyle şaşkına çevirdi. Estetik operasyon iddialarını her fırsatta yalanlasa da Tilki, önceki gün yaptığı paylaşım kendisiyle çelişti.

 

Geçtiğimiz ay klip çekimi için kampa giren ve çok zayıfladığı görülen Tilki'nin paylaştığı fotoğrafta dudakları ön plana çıktı. Genç şarkıcının şişkin dudaklarını görenler şaştı kaldı.

Aleyna Tilki'yi plastik bebeğe benzeten takipçileri, "Ne olur kendine daha fazla zarar verme" çağrısı yaptı.

Tilki'nin 'Cevapsız Çınlama' şarkısıyla çıkış yaptığı 2016 yılındaki fotoğrafları ile şimdiki hali arasındaki fark dikkat çekti. Aleyna Tilki, o günlerde 16 yaşındaydı. Yüzünde hiçbir estetik müdahale yoktu.

İşte genç şarkıcının eski ve yeni hali...

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı salladı! Son görüntüsü şaşkına çevirdi

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı salladı! Son görüntüsü şaşkına çevirdi - Resim : 2

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı salladı! Son görüntüsü şaşkına çevirdi - Resim : 3

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı salladı! Son görüntüsü şaşkına çevirdi - Resim : 4

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı salladı! Son görüntüsü şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Aleyna Tilki estetik estetik operasyon dudak dolgusu
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.