Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı karıştırdı

2016 yılında çıkardığı Cevapsız Çınlama şarkısı ile şöhreti yakalayan 20 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'nin son görüntüsü şaşırttı. Sık sık estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla gündeme gelen genç şarkıcının şişkin dudakları takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Sosyal medya hesabından hayranları ile buluşan Aleyna Tilki'nin dudaklarındaki değişim dikkat çekti. Sosyal medyada takipçileriyle sohbet eden Tilki, kendisine gelen "27 yaşında intihar etmezsin inşallah" yorumuna videolu yanıt verdi.

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı karıştırdı

DUDAKLARI YÜZÜNDEN KONUŞMAKTA ZORLUK ÇEKTİ

Aleyna Tilki'nin intihar yanıtı için çektiği videoda söylediklerinden çok şişkin dudakları dikkat çekti. Konuşmakta zorluk çektiği görülen Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medya kullanıcıları tarafından ti'ye alındı.


TİLKİ'DEN 'ŞÖHRET' AÇIKLAMASI

Amy Winehouse, Nirvana grubunun solisti Kurt Cobain, Janis Joplin, Jimi Hendrix ve Jim Morrison gibi efsaneler 27 yaşında ölmüştü. Bir kısmı intihar etmişti. Aleyna Tilki'ye bir takipçisi '27'ler Kulübü' olarak bilinen bu isimleri ima ederek bir yorum yaptı.

Ünlü şarkıcı, "27 yaşında intihar etmezsin inşallah" yorumuna şu cevabı verdi:

"Zannediyorlar ki insanların beynine şöhret zarar veriyor ve kafayı kırıyorlar. Hayır, şöhret bazen insanlara değer önceliklerini unutturur. Eğer değer önceliklerini unutursan böyle şeylere başvurursun."

ESTETİK İDDİALARI BİTMİYOR

Son dönemde görüntüsünde büyük değişiklikler olan Tilki'nin daha iyi bir görünüme kavuşabilmek için dudak dolgusu yaptırdığı ve ufak bir burun operasyonu geçirdiği iddia edilmişti. Genç şarkıcının dudakları yüzünden konuşmakta güçlük çekmesi dalga konusu oldu.

İşte Tilki'nin eski ve yeni hali...

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı karıştırdı - Resim : 2

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı karıştırdı - Resim : 3

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı karıştırdı - Resim : 4

 

Aleyna Tilki'nin dudakları sosyal medyayı karıştırdı ile ilgili etiketler Aleyna Tilki estetik Sosyal Medya dudak dolgusu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.