Aleyna Tilki kendini öptü! 'Canım ben' paylaşımına beğeni yağdı...

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafına beğeni yağdı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Aleyna Tilki bu defa aynada kendini öptüğü bir pozunu paylaştı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki, son paylaşımıyla yine dikkatleri çekti.

Ayna karşısında kendini öperken çekilen bir fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki, "Canım ben" notunu yazdı.

Instagram hesabında 2,5 milyon takipçisi olan genç şarkıcının paylaşımı kısa sürede yüz binden fazla beğeni ve yorum aldı.

aleyna

ACUN'UN PARTİSİNE DAMGA VURMUŞTU!

Acun Medya'nın geçtiğimiz günlerde düzenlediği yeni yıl partisine katılan Aleyna Tilki, süper mini elbisesiyle göz kamaştırmıştı.

aleyna tilki

Aleyna Tilki kendini öptü! 'Canım ben' paylaşımına beğeni yağdı... ile ilgili etiketler Instagram Aleyna Tilki fotoğraf beğeni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.