Aleyna Tilki'nin aşk hayatıyla ilgili bomba iddia! Uzi'den sonra bakın kalbini kime kaptırdı

Adı son dönemde Uzi lakaplı rap şarkıcısı Utku Cihan Yalçınkaya ile aşk iddialarına karışan 21 yaşındaki pop şarkıcısı Aleyna Tilki'nin kalbini sosyetenin gözde bekarlarından iş insanı Taha Bilici'ye kaptırdığı iddia edildi. İşte detaylar...

'Sen Olsan Bari', 'Cevapsız Çınlama', 'Bu Benim Masalım' ve 'Dipsiz Kuyum' gibi şarkılarıyla kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Aleyna Tilki özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.


KALBİNİ SOSYETİK İSME KAPTIRDI

Geçtiğimiz haftalarda kendisinden yaşça büyük olan iş insanı Haldun Demirhisar ile birlikte görüntülenen Tilki'nin daha sonra genç meslektaşı Uzi ile adı aşk dedikodularına karışmıştı. Şimdi de Tilki'nin kalbini sosyetenin gözde bekarlarından bir isme kaptırdığı öne sürüldü.

Aleyna Tilki'nin aşk hayatıyla ilgili bomba iddia! Uzi'den sonra bakın kalbini kime kaptırdı


Tilki'nin bir süredir ünlü şarkıcı Uzi ile aşk yaşadığı söyleniyordu. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'in, Uzi'nin yaşam tarzını beğenmediği ve bu ilişkiye onay vermediği ortaya çıkmıştı. İddiaya göre Aleyna Tilki, bir ev partisinde ünlü iş insanı Taha Bilici ile yakınlaştı.

 

 

Aleyna Tilki'nin aşk hayatıyla ilgili bomba iddia! Uzi'den sonra bakın kalbini kime kaptırdı ile ilgili etiketler Aleyna Tilki taha bilici uzi Utku Yalçınkaya
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.