Aleyna Tilki'nin annesinden takipçisine şoke eden küfür!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde koronavirüsü yenen Öztel, şimdi de Instagram hesabından yaptığı soru-cevaplar ile konuşuluyor. Öztel, bir takipçisinin, "Çocuklarının başarısının arkasına saklanmak nasıl?" sorusunu görünce sinirlerine hakim olamadı.

Küçük yaşta şöhret kapısını aralayan Aleyna Tilki her açıklaması ve her paylaşımıyla gündem oluyor. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de kızından geri kalmıyor. Sosyal medyada kızı kadar popüler olan Öztel, sık sık paylaşımlarıyla gündem oluyor.

SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Bu defa takipçileriyle soru- cevap yapan Öztel, bir takipçisinden gelen soruyu görünce sinirlerine hakim olamadı.

Aleyna Tilki'nin annesinden takipçisine şoke eden küfür!

"ÇOCUKLARININ BAŞARISININ ARKASINA SAKLANMAK NASIL?"

"Çocuklarının başarısının arkasına saklanmak nasıl?" sorusu karşısında sinirlenen Öztel, ağzını bozarak küfür etti.

Aleyna Tilki'nin annesinden takipçisine şoke eden küfür! - Resim : 2

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

Aleyna Tilki 28 Mart 2000'de, Konya'da dünyaya geldi. Eğitim hayatına devam eden Aleyna Tilki, lise öğrencisidir.

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 480 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı.Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi. Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle toplumun bir kesiminin tepkisini çekti. Kasım 2016'da Diyarbakır'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı.

Tilki, Mayıs 2019'da dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music Group ile anlaşma imzaladı ve sonrasında Tilki'nin şirketle bir İngilizce albüm ve 4 single yapacağını açıklandı. Bu onu bu şirketle çalışan ilk Türk şarkıcı yaptı.

ŞARKI VE KLİPLER 

"Cevapsız Çınlama" (Emrah Karaduman ile) (2016)

"Sen Olsan Bari" (2017)

"Yalnız Çiçek" (Yıldız Tilbe'nin Yıldızlı Şarkıları) (2018)

"Dipsiz Kuyum" (BombarDuman) (2018)

"Sevmek Yok" (BombarDuman) (2018)

"Nasılsın Aşkta" (2019)

"Yalan" (2020)

"Bu Benim Masalım" (2020)

"Nehir" (İşte Bu Benim Masalım Dizi Müziği) (2021)

 

 

Aleyna Tilki'nin annesinden takipçisine şoke eden küfür! ile ilgili etiketler Instagram Aleyna Tilki havva oztel
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.