Aleyna Tilki'nin annesi kimdir? Havva Öztel kaç yaşında?

Aleyna Tilki'nin annesi kimdir? Magazin gündeminde Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel konuşuluyor.Öztel, bir takipçisine “Nedir sizdeki bu Aleyna kıskançlığı? Önce Demet (Akalın) denilen teyze, sonra Aynur (Aydın)” şeklinde bir mesaj attı. Peki Hava Öztel kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki'nin annesi kimdir? Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, Instagram DM'den bir takipçiye sert çıktı.Öztel'in bir takipçisine yazdığı mesaj olay oldu. Peki Havva Öztel kaç yaşında?

Aleyna Tilki'nin annesi kimdir? Havva Öztel kaç yaşında?

HAVVA ÖZTEL KİMDİR ?

Eşi Mehmet Tilki'den 2017 Ocak ayında boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başlayan Havva Öztel, aslen Trabzonlu..

Havva Öztel, Instagram'da bir takipçisine "Nedir sizdeki bu Aleyna kıskançlığı? Önce Demet (Akalın) denilen teyze, sonra Aynur (Aydın). Aleyna sizi takmıyor bile" şeklinde bir mesaj attı. Bu sözler sosyal medyada hızla yayıldı. Mesajı gören ünlü popçu Demet Akalın ise "Teyze mi? Kendi ne anlamadım. Aleyna'nın bundan haberi var mı?" çıkışını yaptı.

Aleyna Tilki'nin annesi kimdir? Havva Öztel kaç yaşında? - Resim : 2

Bu olaydan hemen sonra ise başarılı şarkıcı Aleyna Tilki, Demet Akalın'ı aradı ve olay tatlıya bağlandı. Havva Öztel'in mesajıyla küplere binen Demet Akalın, önceki gece Etiler'deki bir mekanda sahne aldı. Konser sonrası çıkışta muhabirlere yaşadığı ilginç olaydan bahseden Akalın, "Sorun yok Aleyna ile konuştum problem yok" şeklinde konuşarak olayı kapatt

Aleyna Tilki'nin annesi kimdir? Havva Öztel kaç yaşında? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Anne havva oztel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.