Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den Işın Karaca'nın sözlerine yanıt

Geçtiğimiz günlerde kendisinden yaşça büyük olan iş insanı Haldun Demirhisar ile birlikte görüntülenen 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki'ye Işın Karaca sosyal medyadan tepki göstermişti. Karaca'nın eşeltirileri karşısında Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sessizliğini bozdu.

Bir dönem oyuncu Serenay Sarıkaya ile adı aşk iddialarına karışan evli ve iki çocuk babası Haldun Demirhisar geçtiğimiz günlerde de genç popçu Aleyna Tilki ile birlikte objektiflere yakalanmıştı. Adının Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışmasının ardından 21 yaşındaki şarkıcı kendisine yöneltilen sorulara “Yok, öyle bir şey yok. Zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız” demişti.

Tilki'nin bu sözleri sonrasında 48 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca sosyal medya hesabından Tilki'nin fotoğrafını paylaşarak ''Susayım diyorum! Sonra ekrandaki kız çocuğunun zavallılığını görünce utançtan içim çekiliyor. Allahım sen kimsenin evladının cehaleti ile sınama.'' ifadelerini kullanmıştı. Işın Karaca'nın bu sözleri karşısında Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel açıklamada bulundu. Habertürk'e konuşan anne Öztel "Hiçbir şey söylemek istemiyorum. Sadece o da bir anne, bunu dile getiriyorum" ifadelerini kullandı.

 

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den Işın Karaca'nın sözlerine yanıt ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Işın Karaca havva oztel Haldun Demirhisar
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.