Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Aleyna Tilki’nin annesi ticarete atılması ile gündem oldu. Ünlü ses sanatçısı Aleyna Tilki annesine verdiği destek ile onu bu yolda destekledi. Sizler için Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’i araştırdık.

Aleyna Tilki annesine yaptığı destek ile gündem oldu. Annesinin iş kurmasına yardım eden Aleyna Tilki geçtiğimiz senede babası Mehmet Tilki’ye Kalamış’ta bir çiçekçi dükkanı açması ile gündem olmuştu. 20 yaşındaki genç yetenek Aleyna Tilki’nin annesi araştırılmaya başlandı. Anne Havva Öztel kimdir, kaç yaşında detaylar haberimzide.

Aleyna Tilki’nin Annesi Havva Öztel kimdir?

Havva Öztel 1978 yılında dünyaya gelmiştir. 42 yaşındaki Havva Öztel, eşi Mehmet Tilki'den 2017'de boşandıktan sonra kızları ile birlikte yaşamaya başlamıştır. Havva Öztel, aslen Trabzonlu.

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Aleyna Tilki şöhret olmadan önce bir okulda müdür yardımcısı olan Havva Öztel, kızının şöhreti sonrasında bir yurt sahibi oldu.

Kendi kız yurdunun yöneticiliğini yapan Havva Öztel, kızı Aleyna Tilki’nin yardımı ile ticarete atıldı. Bir spor giysi markası kurmayı planlıyor.

Instagram adresi ne?

Aleyna Tilki'nin annesinin Instagram adresine Havva Öztel (@havvaoztel) kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki annesi kimdir havva oztel kim
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.