Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 'Bergen'e Saygı 2' albümünde yer aldı

Genç popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Özel müzik dünyasına atıldı. Havva Özel, Bergen'e Saygı 2 albümünde usta sanatçının 'Seni Kalbimden Kovdum' şarkısını seslendirdi. Havva Öztel sesiyle beğeni topladı.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren, düzgün fiziği ve güzelliğiyle genç kızlara taş çıkartan Aleyna Tilki'nin 44 yaşındaki annesi Havva Öztel, 'Bergen'e Saygı' albümünün ikinci serisinde yer aldı. Havva Öztel, Bergen'in 'Seni Kalbimden Kovdum' adlı şarkısını seslendirdi.

'SENİ KALBİMDEN KOVDUM' ŞARKISINI SESLENDİRDİ


Bergen “Saygı” albümünün ilki büyük yankı uyandırmıştı. Aleyna Tilki'nin annesi Hava Öztel Bergen "Saygı 2" albümü için "Seni kalbimden kovdum" parçasını seslendirdi.

Şarkıya klip çeken 44 yaşındaki Öztel, klibinden görüntüleri Instagram hesabından ''Yanımda olan destekleyen emek veren herkese ,ailem ,kızlarım,kızlarımın babası ,sevgili yönetmenim ve ekibine dmc ailesine ,sevgili aranjörüm Can,Utku, ve ekibine kıyafetlerimi hazırlayan oğuzum hepinize çok teşekkür ederim'' notuyla yayınladı.


SESİYLE BEĞENİ TOPLADI

Daha önce sosyal medya hesabından paylaştığı performanslarla sesine övgüler yağan Havva Öztel'in sonunda hayali gerçek oldu. Geçtiğimiz günlerde klip çekimini tamamladığını duyuran Havva Öztel'in şarkısı yayınlandı. Havva Öztel "Seni Kalbimden Kovdum" şarkısı ile sosyal medyayı salladı. Öztel'e 'sesin en az kızın kadar güzel', 'Aleyna'ya rakip çıktı', 'Arabeskin kraliçesi olmaya geliyor' şeklinde yorumlar yağdı.

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 'Bergen'e Saygı 2' albümünde yer aldı

Aleyna Tilki ve Ayça Tilki adındaki iki kız çocuğu annesi olan Havva Öztel, Mehmet Tilki ile evliliğini 2017'de noktaladı. Sosyal medyada 118 bin kişi tarafından takip edilen Havva Öztel, güzelliğiyle dikkatleri üzerine topluyor. leyna Tilki'nin annesi Havva Öztel müzik piyasasına çok iddialı bir giriş yaptı.

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 'Bergen'e Saygı 2' albümünde yer aldı - Resim : 2

 

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 'Bergen'e Saygı 2' albümünde yer aldı ile ilgili etiketler Aleyna Tilki havva oztel bergen Bergen'e Saygı Bergen'e Saygı albümü 2 Seni Kalbimden Kovdum
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.