Aleyna Tilki'nin akıllara durgunluk veren aşk hikayesi gerçek mi?

Son dönemde iddialı sosyal medya pozları ve cesur klipleriyle gündemde olan genç popçu Aleyna Tilki'nin verdiği bir röportajında anlattığı aşk hikayesi akıllara durgunluk getirdi. Amerika’da kaldığı dönemde evsiz biriyle aşk yaşadığını ve sevgilisinin telefonunun olmadığını söyleyen Aleyna Tilki'nin bu açıklaması gündem oldu. Posta Gazetesi yazarı Suna Akyıldız, Aleyna Tilki'nin yaşadığı ilişkiyi kalema aldı.

2017 yılında yayınladığı "Cevapsız Çınlama" şarkısıyla genç yaşa şöhreti yakalayan ve kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Aleyna Tilki, sahne kostümleri, cesur klipleri ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor... Her yaptığı olay olan genç popçu son olarak verdiği bir röportajında yaşadığı aşkı anlattı. Amerika'dayken evisiz biriyle aşk yaşadığını ve sevgilisinin cep telefonu olmadığı için haberleşemediklerini dile getiren Tilki'ye 'duman yoluyla mı haberleşiyordunuz?' sorusu yöneltildi.

Aleyna Tilki'nin akıllara durgunluk veren aşk hikayesi gerçek mi?

Posta köşe yazarı Suna Akyıldız bugünkü köşesinde Aleyna Tilki'nin evsiz biriyle yaşadığı aşkı kaleme aldı. İşte Suna Akyıldız'ın o yazısı...


''Aleyna Tilki önceki gün verdiği röportajda Amerika’da kaldığı dönemde evsiz biriyle aşk yaşadığını söylemiş. Hatta onun cep telefonu olmadığı için iletişim sorunu çıkmış. Evsiz olan şahıs Aleyna’nın renkli hayatına uyum sağlayamayacağını söyleyip ilişkiyi bitirmiş.

Nedense bu hikaye bana yıllar önce çekilen başrollerini Whitney Houston ve Kevin Costner’ın oynadığı ‘Bodyguard’ filmini hatırlattı. Orada Kevin Costner özel korumaydı. Bu renkli hayatın içinde olmak istemedi, görevini bitirip gitti.

Aleyna’nın hikayesini dinleyince iyi bir senaristin elinden çıkarsa neden olmasın diye düşünmedim değil. 
Böyle bir kurgudan güzel bir hikaye çıkabilir. Ama iletişim konusunu filmde nasıl çözerler, ateşle mi haberleşirler onu da senarist bilir.”

 

 

 

Aleyna Tilki'nin akıllara durgunluk veren aşk hikayesi gerçek mi? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.