Aleyna Tilki'den Zeka Dolu Erşan Kuneri Paylaşımı! Tilki'den Zafer Algöz'e İnce Espri!

Son günlerin en popüler dizisi Erşan Kuneri hakkında tartışmalar sürüyor. Cem Yılmaz'ın takipçisine verdiği yanıttan sonra bugün de Zafer Algöz twitter'da yaptığı paylaşımla Feyyaz Yiğit'in "Gibi" dizisine sataştı. Tartışmaları izleyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki de paylaşım yapmadan edemedi.

Aleyna Tilki, Erşan Kuneri ve Gibi karşılaştırmasında tarafını seçti. Cem Yılmaz'ın Netflix platformunda yayınlanan Erşan Kuneri dizisi hakkında birçok ünlü isim tartışmalara katıldı. Dizide başrol oynayan Zafer Algöz'ün bugün twitter'da yaptığı paylaşımlar günün konusu oldu. Aleyna Tilki'den Zeka Dolu Erşan Kuneri Paylaşımı! Tilki'den Zafer Algöz'e İnce Espri!

Zafer Algöz Erşan Kuneri hakkında olumsuz yorum yapan takipçisine yanıt verirken Feyyaz Yiğit'in Gibi dizisine sataştı. Bu sataşma Feyyaz Yiğit taraftarlarını harekete geçirdi.

Erşan Kuneri hakkında yapılan yorumlardan en ilginci ise ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'den geldi. Tilki, twitter adresinden yaptığı paylaşımla Zafer Algöz'e yanıt verdi.

Aleyna Tilki'den Zeka Dolu Erşan Kuneri Paylaşımı! Tilki'den Zafer Algöz'e İnce Espri!

ALEYNA TİLKİ'DEN ERŞAN KUNERİ PAYLAŞIMI!

Aleyna Tilki, Zafer Algöz'ün tweet'ini alıntılayarak, "Zafer abime sonsuz saygı hürmet. Onların devasa emekleri var ama Feyyaz Yiğit’in çok easy bi kafayla çektiği diziyle, hepimizi çooook güldürmesinin de hakkını yemeyelim. Ki mizah, produksiyon arttıkça artan bişey değil" yorumunda bulundu.

 

 

Aleyna Tilki'den Zeka Dolu Erşan Kuneri Paylaşımı! Tilki'den Zafer Algöz'e İnce Espri! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Cem Yılmaz Zafer Algöz erşan kuneri yorum feyyaz yiğit
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.