Aleyna Tilki'den Türk kızlarını kızdıracak sözler: 'Kezbanlar tükensin'

Geçtiğimiz günlerde kendisinden yaşça büyük, evli ve çocuklu iş adamı Haldun Demirhisar ile birlikte görüntülenen 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medyada yakın arkadaşı olan oyuncu Serel Yereli'nin bir fotoğrafının altına düştüğü 'Ülkemizde buluşalım da buradaki kezbanlar tükensin' şeklindeki yorumla tepki çekti.

Sosyal medya paylaşımları ve ilginç açıklamalarıyla zaman zaman gündem olan Tilki yine adından söz ettirdi... Geçtiğimiz günlerde iş insanı Haldun Demirhisar ile birlikte görüntülenen ve haklarında aşk yaşadıkları iddia edilen genç popçu Aleyna Tilki, sosyal medyadan Serel Yereli'nin fotoğrafının altına yaptığı yorumla tepki gördü.


'KEZBAN' YORUMUNA TEPKİ YAĞDI

Dünya starı olma hayali kuran Aleyna Tilki, oyuncu Serel Yereli'nin Instagram hesabından paylaştığı bir fotoğraf karesinin altına, "Meleğim seni çok özledim" yazdı. Yereli, Tilki'ye "Ben de seni özledim dünyalar güzelim" diyerek yanıt verdi.

Yakın dostu Yereli'nin yorumuna yeni bir açıklama yapan Tilki, "Hep gurbette Londra'da buluştuk. Bir kez de ülkemizde bululaşım artık. Tabii buradaki kezbanlar bir tükensin önce" şeklindeki açıklamasıyla görenleri şoke etti.

Aleyna Tilki'den Türk kızlarını kızdıracak sözler: 'Kezbanlar tükensin'

Sosyal medyada Aleyna Tilki'nin Türk kızları için söyledikleri kısa sürede gündem olurken tepkiler ise çığ gibi büyüdü. Genç yaşta kariyerinde büyük bir çıkış yakalayan Tilki'ye 'şöhret insanı bozuyor demekki' yorumu yapıldı. 

 

Aleyna Tilki'den Türk kızlarını kızdıracak sözler: 'Kezbanlar tükensin' ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Serel Yereli Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.