Aleyna Tilki'den İsrail'in katliamına ders gibi tepki

İsrail, Gazze'de masum sivilleri katletmeye devam ederken Türkiye'den çok sayıda tepki gelmeye devam ediyor. O isimlerden biri de ünlü şarkıcı Aleyna Tilki oldu. Tilki, yaptığı açıklamada İsrail'e bazı ülkelerin tepki göstermemesinin İsrail'i kaybetme korkusundan olduğunu belirterek, " İnsan öldüren bir topluluğu kaybetseniz ne olur? Bu, bir kazançtır; karşı çıkın" dedi.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, İsrail'in Gazze'de masum sivilleri katletmesine tepki gösterdi. "Bir insanı öldürmeye nasıl adapte oluyorlar?" şeklinde soru soran Tilki, Başta Suudi Arabistan, Dubai ve Rusya olmak üzere ülkelerin İsrail'e tepki göstermemesine dikkat çekti.

TRT Arab'a bir röportaj veren Aleyna Tilki'nin yaptığı açıklamalardan satır başları şöyle:

"Bir insanı öldürmek ne demek? Bir insanın yaşama hakkını elinden almak ne demek? Bunu hiçbir zaman anlamıyorum. Buna nasıl adapte oluyorlar? Bir insanı öldürmeye nasıl adapte oluyorlar? Biz buna nasıl seyirci oluyoruz? Neden Suudi Arabistan, Dubai, vs. bu olayı durdurmuyorlar? Neden ses çıkmıyor onlardan? Ya da Rusya neden ses çıkarmıyor? Neden milletler ses çıkarmıyorlar? İsrail'in kalbini kaybederler diye mi? Ki muhtemelen öyle... İnsan öldüren bir topluluğu kaybetseniz ne olur? Bu, bir kazançtır; karşı çıkın. Kaybedeceklerinizi düşünmeyin."

Aleyna Tilki'den İsrail'in katliamına ders gibi tepki ile ilgili etiketler Aleyna Tilki İsrail Gazze
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.