Aleyna Tilki'den ilk fotoğraf geldi!

Eğitim için Amerika'ya giden Aleyna Tilki, California sokaklarında çekilen fotoğraflarını paylaştı.

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren genç şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde Türkiye'den ayrılmıştı. California'da eğitimine devam edecek olan Aleyna Tilki, ABD'den ilk fotoğrafını yayınladı.

"SÜRPRİZİM VAR"

Instagram hesabından paylaşım yapan Aleyna Tilki, fotoğrafa İngilizce olarak, "Merhaba Amerika! Sana büyük bir sürprizim var." notunu ekledi. Tilki'nin bir takipçisi fotoğrafa, "Sürpriz inşallah güzel bir şarkı olur." ifadelerini kullandı. Başka bir takipçisi ise, "Ne yapacağını merakla bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki'den ilk fotoğraf geldi!

"DUDAKLARINA NE OLDU"

Fransa tatilinin tadını çıkaran ve Eyfel kulesi altında fotoğrafını paylaşan Aleyna Tilki'nin dudakları dikkat çekmişti. Tilki'ye takipçileri "Dudaklarına ne oldu?" diye soru yağdırmıştı. Tilki'nin daha önce dudaklarına dolgu yaptırdığı iddia edilmişti.

Aleyna Tilki'den ilk fotoğraf geldi! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Amerika
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.