Aleyna Tilki'den ilginç paylaşım

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken şarkıcı Aleyna Tilki, bir kez daha kafa karıştıran bir tweeti ile magazin gündemine geldi.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra 'İşte Bu Benim Masalım' dizisi ile oyuncu olarak da sevenlerinin karşısına çıkan ve geçtiğimiz gün sette yaşadığı kas spazmı ile korkutan Aleyna Tilki, bu kez Twitter'dan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi.

Aleyna Tilki'den ilginç paylaşım

20 yaşındaki popçu, sosyal medya hesabından, "Bir şeye sahip olmadan, onu isteyip istemediğini anlayamazsın" şeklinde tweet attı. Paylaşımın ardından takipçilerinden, "Bu cümlenin neresinden bakarsan bak hiçbir anlamı yok" şeklinde yorumlar geldi.

Aleyna Tilki'den ilginç paylaşım - Resim : 2

"CANIM NASREDDİN HOCAM"

Gelen yorumlar üzerine Tilki, "Nasreddin Hoca'nın tarzı benimkine çok benziyor. İnsanları güldürürken aynı zamanda düşündürüyor. Canım Nasreddin Hocam" diyerek bir paylaşım daha yaptı.

"ÇÜNKÜ SEN DE BİR KONYALISIN"

Tilki'nin bu paylaşımına takipçilerden, "Yapma Aleyna, koskoca göl hiç maya tutar mı?", "Şu an gülüyorum ve düşünüyorum; 'bu neyin kafası?' diye", "Çünkü sen de bir Konyalısın", "Nasreddin Tilki" şeklinde esprili yorumlar yapıldı.

Aleyna Tilki'den ilginç paylaşım ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Twitter Nasrettin Hoca
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.