Aleyna Tilki'den erkeklere 'aptal' yakıştırması! İşte genç popçunun hayalindeki keko erkek!

Türk müziğinin genç isimlerinden biri olan ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki, hayalindeki erkeği açıkladı. Ona sahip olacak erkeğin az biraz efendi, ağır, keko ve biraz da maço olmasını isteyen Tilki, kendisini de kesinlikle karışmamasını istedi.

Her daim yaptığı paylaşımlarla ve yayınladığı kliplerle sıkça adından söz ettirmeyi başaran Aleyna Tilki bir kez daha gündeme geldi. Youtube üzerinde İbrahim Selim’in konuğu olan ve birbirinden çarpıcı itiraflarla bulunan Tilki, hayalindeki erkeği açıklayarak bir kez daha gündem haline geldi.

Kendisine dair merak edilen sorulara içtenlikle cevap veren Aleyna Tilki, hayalindeki erkek için önceden tanıdık biri olması gerektiğini ve kendisine her zaman hediyeler alarak şımartmasını ancak evine gelmeden kulise kadar gelebileceğini söyledi.

Aleyna Tilki'den erkeklere 'aptal' yakıştırması! İşte genç popçunun hayalindeki keko erkek!

Vizyonlu Ayıcıklar!

21 yaşındaki genç popçu Aleyna Tilki, hayalindeki erkeğinden vizyonlu ayıcıklar beklediğini sonrasında ise bir gün kim olduğu ortaya çıkmadan önce numarasını da isteyebileceğini ancak onunla tek buluşma isteğini kabul etmeden baş başa kalamayacağını sadece arkadaş ortamında görüşebileceğini söyledi.

Bulacağı erkeğinin karakteri konusunda da ipuçları vermekten geri kalmayan Tilki, biraz efendi, ağır başlı, keko ve maço erkeklerden hoşlandığı itiraf ederek kendisine ulaşmak açısından elinden geleni yapmasını istedi.

Erkeğinin olduğu gibi görünerek boş konuşmamasını kendisinin de dolu sohbet etmeyi sevdiğinden hangi konuda olursa olsun o konu hakkında bilgi sahibi olmasını, o konuyu içselleştirebilmesini, kalbinden konuşmayan kişilerden de uzaklaşarak o tip erkeklerin çok aptal olduğundan söz etti.

Aleyna Tilki'den erkeklere 'aptal' yakıştırması! İşte genç popçunun hayalindeki keko erkek! - Resim : 2

Ağladığını İtiraf Etti

Çok takıntılı bir insan olduğundan da söz eden Tilki, teninin oldukça beyaz olmasından bazen şikayetçi olduğuna değinerek güneşte biraz yandıktan sonra canının acıdığını ve buna dayanamayarak ağladığını itiraf etti.

Instagram’da 2 milyondan fazla takipçisi olan Aleyna Tilki yeni şarkısı 'Retrograde' ile ilgili aldığı geri dönüşlerden de oldukça memnun kaldığını hatırlatarak, özellikle Kuzey Avrupa’dan aldığı olumlu tepkilerden memnun olduğunu ve bu desteğe de her zaman ihtiyaç duyduğunu ifade etti.

Aleyna Tilki'den erkeklere 'aptal' yakıştırması! İşte genç popçunun hayalindeki keko erkek! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.