Aleyna Tilki'den çatıda iddialı dans performansı! Böyle twerk yaptı

Adı son dönemde rap şarkıcısı Uzi (Utku Yaçınkaya) ile aşk dedikodularına karışan 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından dans ettiği anların görüntüsünü paylaştı. Tilki önce çatıda dans etmeye başladı ardından odada devam etti. Dans şovunu ise ''Love is what you are looking for #2022ninilkhaftasi'' notuyla yayınladı.

Sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen 21 yaşındaki pop şarkıcısı Aleyna Tilki yine adından söz ettirmeyi başardı. Aktif kullandığı Instagram hesabından dans ettiği anların videosunu paylaşan Tilki kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Tilki'nin dansını beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

Aleyna Tilki'den iddialı dans performansı! Çatıya çıkıp şov yaptı


Instagram'da 2,7 milyon takipçili olsan Tilki, önce çatıda sonra da odada dans etti. O anlarını Instagram'dan yayınlayan şarkıcı sosyal medyayı ikiye böldü. Adı rapçi Uzi'yle aşk dedikodularına karışan Aleyna Tilki'nin dansını beğenenler kadar eleştirenler de oldu. Twerk dansı yapan genç şarkıcı hayranlarını şaşırttı.

 

Aleyna Tilki'den çatıda iddialı dans performansı! Böyle twerk yaptı ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Sosyal Medya dans twerk

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.