Aleyna Tilki'den Atakan'a: Ruh eşim gibisin

Şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medyada yayınlanan videosuyla gündeme gelen 10 yaşındaki Atakan Atakan Kayalar için sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Aleyna Tilki, sosyal medyada paylaşılan bir video üzerinden kısa süre içerisinde yüz binlerce kişinin dikkatini çeken 10 yaşındaki Atakan Kayalar hakkında bir paylaşım yaptı.

''RUH EŞİM GİBİSİN''

Henüz 10 yaşında olmasına rağmen içeriği son derece ağır kitapları okuyan ve eğitim hayatına dair yorumlarıyla dikkat çeken Atakan’ı fark eden Aleyna Tilki, hesabından minik çocuğun bir haberini paylaştı ve altına da şunları yazdı:

“Bu çocuğu çok iyi anlıyorum ya. Onun yaşında benim de Fen Laboratuvarım vardı, ilaç yapıyordum. Okul bana yetmiyordu. Bir oda dolusu ansiklopedim vardı. Umarım anlaşılamadığın için popülarizme köle olarak atanıp harcanmazsın Atakan”

Aleyna Tilki'den Atakan'a: Ruh eşim gibisin

Aleyna Tilki'den Atakan'a: Ruh eşim gibisin ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Sosyal Medya atakan kayalar
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.