Aleyna Tilki yine iddialı konuştu: Beni taklit ediyorlar

2016 yılında çıkardığı Cevapsız Çınlama şarkısı ile şöhreti yakalayan genç şarkıcı Aleyna Tilki önceki gün Kuruçeşme’de bir ödül töreninin çekimlerine katıldı. Son çıkardığı İngilizce şarkıcı 'Retrograde' ile ilgili konuşan Tilki, 'Hedefim dünya çapında taklit edilebilir biri olmaktı. Beni taklit etmeye başladılar' şeklinde iddialı açıklamada bulundu.

Son günlerde yine estetik operasyon geçirdiği iddialarıyla gündeme gelen 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, Warner Music'ten çıkardığı İngilizce parçası 'Retrograde' ile ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Yaklaşık 3 ay önce çıkardığı 'Retrograde' şarkısına iyi dönüşler aldığını, yeni çalışmasının hazırlıklarını da tamamlamak üzere olduğunu söyleyen Tilki şöyle konuştu;

“‘Retrograde’ şarkısındaki amacım dünya müzik sektörüne Aleyna’yı tanıtmaktı. Bunu da yapmış olduk. Dünyaca ünlü prodüktörlerle çalışmaya başladım. Hedefim dünya çapında taklit edilebilir biri olmaktı. Birçok dünya markası da beni taklit etmeye başladı.”

Aleyna Tilki yine iddialı konuştu: Beni taklit ediyorlar

Giyim markası Bershka, reklamında Aleyna'nın kilibinden esinlenmişti.


OYUNCULUK AĞIR GELDİ

Şarkıcı, yeniden oyunculuk yapıp yapmayacağı hakkında “24 saat müzik stüdyosunda kalabilirim ama yönetmenin beni yönetmesi... Bana göre bir şey değilmiş” dedi.


"BU DESTEĞE İHTİYACIM VARDI"

Instagram’da 2 milyondan fazla takipçisi bulunan Aleyna Tilki’ye yeni şarkısı ile ilgili aldığı geri dönüşler sorulmuştu.

Tilki, “Harika tepkiler alıyorum. Özellikle Latin Amerika, Hindistan ve Kuzey Avrupa'dan çok güzel tepkiler alıyorum. Bunların dışında Türkler zaten beni çok güzel destekliyor. Bu desteğe ihtiyacım vardı ve sağ olsunlar bana bu desteği verdiler” ifadelerini kullanmıştı.

 

Aleyna Tilki yine iddialı konuştu: Beni taklit ediyorlar ile ilgili etiketler Aleyna Tilki kuruçeşme retrograde
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.