Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi?

Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci ile Aleyna Tilki'nin aşk yaşadığı iddiaları, magazin gündemine bomba gibi düştü. İki taraftan da konuyla ilgili açıklamalar jet hızıyla geldi.

'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına telefonla bağlanan Şahin Kendirci, "Bu haberlere sadece sustum çünkü ben annemin babamın yanında böyle şeyleri konuşmaktan utanırım. Bizim ailemizde böyle şeyler olmaz. Ben sizin elinizde büyüdüm. Zaten benim küçüklüğümü biliyorsunuz" dedi ve sözlerine şöyle devam etti;

Kendisi meslektaşımdır, yaptığı işi de beğeniyorum, saygı duyuyorum ama tanışmıyoruz bile. Bu söylentiler nereden çıktı ben şaşırdım yani. Sosyal medyadan yazıyorlar 'Bu gerçek mi?' diye. En son size bağlanayım açıklama yapayım dedim...

  "BU DURUMLAR AİLEM İÇİN YANLIŞ DURUMLAR"

Bu durumlar bizim aile için yanlış durumlar. Şimdi ben konuşuyorum böyle telefonda ama annem babam yanımda çok utanıyorum"

ALEYNA TİLKİ'NİN MENAJERLİK ŞİRKETİ DE YALANLADI

Aleyna Tilki'nin menajerlik şirketi de jet hızıyla iddiaları yalanlayarak çıkan haberlerin gerçekçekleri yansıtmadığı açıkladı.

Aleyna Tilki ve Şahin Kendirci sevgili mi? ile ilgili etiketler 2. Sayfa Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.