Aleyna Tilki Üsküdar'daki evinden apar topar taşınmak zorunda kaldı... İşte sebebi

Her yaptığıyla, söylediğiyle, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündemdeki yerini koruyan genç şarkıcı Aleyna Tilki, annesi Havva Öztel ve kız kardeşi Ayça Tilki ile birlikte yaşadığı Üsküdar'daki evinden taşınma kararı aldı. Son dönemde rap şarkıcısı Uzi (Utku Yaçınkaya) ile aşk dedikodularına karışan Tilki'nin taşınma kararı almasının nedeni ise evinin kapısının önünde pusu kuran takıntılı hayranı. İşte detaylar...

21 yaşındaki genç popçu Aleyna Tilki geçtiğimiz haftalarda büyük bir korku yaşamıştı. Tilki konser verdiği sırada bir hayranı 3 metrelik dikenli çitlerden atlayıp evinin kapısının önüne giderek pusu kurmuştu.

Tilki'nin 44 yaşındaki annesi Havva Öztel konuyla ilgili, "Eve yaklaştığımda güvenlik görevlileri tarafından durduruldum. Kapımızın önünde yakaladıkları adamın duvardan atladığını söylediler." açıklamasını yapmıştı.

aleyna tilki

Tilki yaşadığı olayı Twitter'dan duyurmuş ve ''Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp, evimin bloğuna kapı numarasına kadar öğrenip kapıma pusu kuran sözde ‘takıntılı hayran’ kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur! Kapıma bizzat pusu kurmuştur!! En büyük cezayı talep ediyorum. Evdeki küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı…'' ifadelerini kullanmıştı.

 Aleyna Tilki Üsküdar'daki evinden apar topar taşınmak zorunda kaldı... İşte sebebi - Resim : 2

EVİ İFŞA OLUNCA TAŞINDI

'Uzi' lakabıyla tanınan rapçi Utku Yalçınkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Tilki flaş bir hamlede bulundu. Takıntılı hayranın evine gelip saatlerce orada beklemesi genç şarkıcıyı çok korkuttu. Bu olayın ardından Aleyna Tilki, ailesiyle birlikte evinden taşınma kararı aldı. Ev adresi ifşa olan Tilki hemen harekete geçti ve yeni bir eve taşındı.

 

Aleyna Tilki Üsküdar'daki evinden apar topar taşınmak zorunda kaldı... İşte sebebi ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.