Aleyna Tilki Twitter'da ne paylaştı? İşte felsefi Tweet'i...

Aleyna Tilki'nin Twitter hesabından paylaştığı gönderi sosyal medyada konuşulan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar Aleyna Tilk'nin paylaşmını merak ediyorlar. Peki Aleyna Tilki Twitter'da ne paylaştı? İşte Aleyna Tilki'nin Twitter paylaşımı...

Aleyna Tilki Twitter'da ne paylaştı? Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kendisini '' Aleyna Babanız'' diye tanımladı. Tilki'nin paylaşımı sosyal medyada konuşulan konular arasında yer alıyor. Felsefi tweeti sosyal medyada araştırılıyor. Peki Aleyna Tilki Twitter'da ne paylaştı? İşte Aleyna Tilki'nin Twitter paylaşımı...

Aleyna Tilki Twitter'da ne paylaştı? İşte felsefi Tweet'i...

Her yaptığı olay olan şarkıcı Aleyna Tilki, bu kez Twitter paylaşımı ile gündemin merkezine oturdu.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Twitter hesabından ''Acı çekmenin ilhamı,efsanevi eserlere imza attırabilir doğru. Ancak acılarla doğup,yaşayıp,acılarla ölecek ama efsane olacaksam,efsane gibi yaşar,hiçbir şey olurum daha iyi.-Aleyna Babanız'' paylaşımını yaptı.

Sosyal medya kullanıcıları ise Tilki'nin paylaşımına birçok yorum yaptı.

İşte Aleyna Tilki'nin o paylaşımı;

ALEYNA TİLKİ

Aleyna Tilki 28 Mart 2000'de doğdu. Ağustos 2016'da "Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi.Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı.[kaynak belirtilmeli] Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi.Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.

SİNGLE'LAR

"Cevapsız Çınlama" (2016) - Türkiye'de
"Sen Olsan Bari" (2017)

TELEVİZYON

Yetenek Sizsiniz Türkiye (2014)
Video klip
"Cevapsız Çınlama" (2016)
"Sen Olsan Bari" (2017)
Reklam
Fuse Tea

Aleyna Tilki Twitter'da ne paylaştı? İşte felsefi Tweet'i... ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Twitter ne paylaştı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.