Aleyna Tilki Türkiye'yi terk ediyor!

Aleyna Tilki, makyaj artisti Rıfat Yüzüak ile önceki akşam Kuruçeşme'de görüntülendi.Muhabirlerle sohbet eden Tilki, eğitimine Amerika'da devam edeceğini açıkladı.

Aleyna Tilki, önceki akşam makyaj artisti Rıfat Yüzüak ile Kuruçeşme'de görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Tilki, eğitimine Amerika'da devam etmeye karar verdiğini söyledi.

Snob Magazin'in haberine göre; Eğitimine Amerika'da devam edeceğini belirten şarkıcı, "Ben Amerika'da okuyacağım. Amerika'da işlerim olacak. Ayça da Amerika'da okuyacak. Biraz ailemden uzak kalacağım" dedi.

Aleyna Tilki Türkiye'yi terk ediyor!

"EVLİLİKLERİNİ BİTİRDİLER SADECE"

Bir süre önce anne ve babası boşanan Aleyna Tilki, Kardeşi Ayça Tilki'nin oynadığı 'Masal Şatosu: Sihirli Davet' filminin galasına anne ve babasının birlikte gitmesi hakkında da konuştu. Aleyna, "Onlar hep beraberler. Eş değiller ama arkadaşlar. Evliliklerini bitirdiler sadece. Hafta sonu geldiğinde genelde hep beraber mangal yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Aleyna Tilki Türkiye'yi terk ediyor! - Resim : 2

Aleyna Tilki Türkiye'yi terk ediyor! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.