Aleyna Tilki: Türkiye'de tatil mi yapılır

Aleyna Tilki önceki gece Asmalımescit'teki gece kulübünden çıkarken görüntülendi. Ünlü şarkıcı tepki toplayacak bir açıklama yaptı. Tilki, "Türkiye'de tatil mi yapılır" dedi.

Yıldız Tilbe'nin efsane eserlrinden oluşan "Yıldızlı Şarkılar" albümünde yer alan "Yalnız Çiçek" şarkısıyla müzik listelerini alt üst eden genç yıldız Aleyna Tilki, arkadaşıyla bir eğlence klübünden çıkarken objektiflere yakalandı. Genç şarkıcı muhabrilere, 18'imdeyim ama kendimi çok yaşlı hissediyorum" dedi. Tatil yapmaya fırsat bulamadığını söyleyen Tilki " Türkiye'de tatil mi yapılır" diyerek tepki çekti.

Aleyna Tilki: Türkiye'de tatil mi yapılır

TATİL İÇİN TÜRKİYE'Yİ TERCİH ETMEM"

Aleyna Tilki önceki gece Asmalımescit'teki gece kulübü Soho House'daydı. Gece 03.00'e kadar eğlenen Aleyna "18'e girdim, ama kendimi yaşlanmış ve çok yorgun hissediyorum. O kadar çok çalışıyorum ki, tatil yapmaya fırsatım kalmıyor. Bir yere gitsem de, bu Türkiye olmaz. Türkiye'de tatil mi yapılır. Yurt dışını tercih ederim" dedi.

Aleyna Tilki: Türkiye'de tatil mi yapılır ile ilgili etiketler Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.