Aleyna Tilki 'Take It or Leave It' şarkısının klibini eleştirenleri insandan saymadığını söyledi

Son şarkısı 'Al ya da Bırak’ın (Take It or Leave It) kibindeki cesur kıyafetleri ve motorun üstündeki pozları nedeniyle eleştiri yağmuruna tutulan Aleyna Tilki kendisine yapılan olumsuz yorumlar karşısında sert konuştu. 21 yaşındaki genç popçu, Take It or Leave It şarkısının klibini eleştirenleri insandan saymadığını söyleyerek bu açıklamasıyla adeta şoke etti. Tilki, yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Yeni şarkısı 'Al ya da Bırak’ın (Take It or Leave It) klibinde iç çamaşırıyla yatak odasında dans ettiği ve motorun üstünde eteğini çıkardığı sahneler nedeniyle eleştiri toplayan Aleyna Tilki, hakkında olumsuz yorum yapan kişiler için sert ifadeler kullandı. Klibinde giydiği iç çamaşırlarıyla sınırları zorlayan ünlü popçu konu ile ilgili sessizliğini bozdu.

''KLİBİMİ ELEŞTİRENLERİ İNSANDAN SAYMIYORUM''

tv100'de yer alan habere göre; Yeni şarkısının klibiyle ilgili gelen olumsuz yorumlar karşısında konuşan Aleyna Tilki, ''Kibime tepkiler hep iyiydi yani. Eleştirenler çok oldu ama onları zaten ben çok insandan saymıyorum'' dedi.

Aleyna Tilki 'Take It or Leave It' şarkısının klibini eleştirenleri insandan saymadığını söyledi

Klibinde, motor hareket halindeyken eteğini çıkarıp iç çamaşırlarıyla kalan Aleyna Tilki'nin bu açıklamaları yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Tilki'nin bu açıklamasının ardından gözler ünlü popçunun klibini eleştiren Cüneyt Özdemir ve Erol Köse'ye çevrildi.

EROL KÖSE

Aleyna Tilki'nin günlerdir konuşulan klibi için yapımcı Erol Köse, konuk olduğu 'Al Sana Haber' programında şu ifadeleri kullanmıştı: ''Aleyna Tilki söz dinlememektedir. Aleyna Tilki, Ramazan günü cümle aleme donunu göstermek zorunda kaldıysa demek ki kariyeri yerle bir olmuştur. Türk gençleri senin donunu niye görsün ya!? Bir acıma hissi ile baktım. İngilizce 3 şarkı yaptı, hiçbiri tutmadı. Daha önce bu kızımızın yüzmilyonlarca dinlenmiş şarkıları, patlamış klipleri vardı. İngilizce sevdasında son 3 yıldır. Biraz da ekibini dinlemeyip 'Ben oldum' havasına girince yerle bir olmuş. Söz dinlemiyor. İşte senin bildiğin bu. Türk gençleri senin donunu niye görsün ya... Bu bir kostüm falan değil. Bu kadar da değil. 'Gülşen bu kadar aştıysa, ben daha ileriye giderim' mi diyor? Bir sonraki etabınızı ahlak polisi huzurunda yapacaksınız. Bu ne ya. Bu benim gördüğüm Aleyna Tilki'nin çaresiz halidir. Bu işin feriştahını yapmış adamım. Kalite ile çiğlik arasında bir çekim farkı vardır. Aleyna Tilki'nin markasına yakışmayacak ucuzlukta bir klip.''


CÜNEYT ÖZDEMİR

Gazeteci Cüney Özdemir ise, Aleyna Tilki için sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Aleyna Tilki’nin son klibini izleyince Türkiye’de kariyeri yönetilemeyen sanatçıların düştüğü hazin duruma üzüldüm.iyi bir ses, berbat bir şarkı, beter bir klip! Coğrafya herkes için kaderdir!” ifadelerini kullanmıştı.


Aleyna Tilki 'Take It or Leave It' şarkısının klibini eleştirenleri insandan saymadığını söyledi - Resim : 2

 

Aleyna Tilki 'Take It or Leave It' şarkısının klibini eleştirenleri insandan saymadığını söyledi ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Erol Köse Cüneyt Özdemir take ıt or leave ıt Al ya da bırak
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.