Aleyna Tilki, şimdi de Shakira'ya ayar verdi!

Önceki akşam Vodafone Park’ta 30 bin kişiye konser veren dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın konserine katılan Aleyna Tilki, yaptığı açıklamalarla yine gündeme oturdu.

Latin müziğin starlarından Shakira, ‘El Dorado’ adlı dünya turnesi kapsamında uğradığı Türkiye’den rüzgar gibi geçti. Vodafone Park’ta sevenleriyle buluşan sanatçı, yaklaşık iki saat sahnede kaldı.

Ara vermeden arka arkaya 20 parça seslendiren şarkıcı, performansıyla göz doldurdu. Dört farklı kostüm giyen Shakira, Türk hayranlarına bir sürpriz de yaptı. Ekibine, Kapalıçarşı’dan dansöz kıyafeti aldıran sanatçı, oryantal şovuyla eğlencenin dozunu artırdı.

‘BANA 50 BİN YETMEZ!’

Shakira’nın şovunu kaçırmayan ünlülerden Aleyna Tilki, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Her fırsatta dünyaca tanınmış bir isim olmak istediğini belirten şarkıcı, muhabirlerin, “Bir dünya starının konserini izleyeceksiniz, heyecanlı mısınız?” sorusuna ilginç bir yanıt verdi: “Valla bana 50 bin kişi az. Adana’da 100 bin kişiye konser vermiştim. Onun tadını alınca, 50 bin bana yetmez!”

 

Aleyna Tilki, şimdi de Shakira'ya ayar verdi! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Shakira
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.