Aleyna Tilki, Rihanna'ya meydan okuyor!

Yaptığı çıkışlarla ve özgüveniyle kimi zaman takipçilerini bile şaşırtan Aleyna Tilki'den yine çok konuşulacak paylaşım!

Instagram hesabına yüklediği fotoğraflarla sürekli dikkatleri üzerine çeken Aleyna Tilki, 18 yaşına girmeye hazırlanıyor. Yaşından giyimine, şarkılarından sahne aldığı mekanlara kadar tartışma konusu olan Tilki, mayıs ayında çıkardığı yeni şarkısının ardından başladığı turda 40 konser verdi. 5 ayda konser başına 25 bin TL alıp, 1 milyon TL kazandı. “Seneye dünya starıyım” diyen 17 yaşındaki şarkıcı, dünya starlarını yakından takip ediyor.

aleyna-1

Şarkıcı Rihanna'nın giydiği sweatshirtten satın aldı. Bununla da kalmadı takipçilerine sordu: “Rihanna mı, ben mi?”

aleyna-2-1

Henüz 17 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, geçen yıl 'Cevapsız Çınlama' single albümüyle hızla şöhret oldu. Magazin gündeminden düşmeyen Tilki, attığı her adımıyla olay oluyor.

Aleyna Tilki en son Muğla'nın Dalaman İlçesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarında konser verdi.
Bu yıl 94'üncüsü kutlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı konserinde sahneye çıkan Aleyna Tilki, sevilen şarkılarını Dalamanlılar için söyledi. Binlerce Dalamanlı'nın izlediği konserde, 'Tilki dansı' ve söylediği şarkılarla katılımcıları coşturdu.

Aleyna Tilki, Rihanna'ya meydan okuyor! ile ilgili etiketler Rihanna Aleyna Tilki riri badgirl fenty
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.