Aleyna Tilki ne cevap verdi? ''Türkiye'de tatil yapılmaz'' için ne dedi?

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile önceki akşam Kuruçeşme Kahvesi’ndeydi. ''Türkiye'de tatil yapılmaz'' sözleriyle çok konuşulan ama bu zamana kadar hiç bir açıklama yapmayan Tilki, sessizliğini bozdu ve söylenenlere ilk defa cevabını verdi. Peki, Aleyna Tilki ne dedi? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Aleyna Tilki'nin ''Türkiye'de tatil yapılmaz'' sözleri özellikle sosyal medya hesapları üzerinden çok konuşulmuştu. Aleyna Tilki bu ifadeleriyle ilgili hiç bir açıklama yapmamıştı. Aleyna Tilki, Emrah Karaduman ile önceki akşam Kuruçeşme Kahvesi'ndeydi. Tilki, sessizliğini bozarak gelen yorumlara ilk defa cevap verdi. Peki, Aleyna Tilki ne dedi? Tüm detaylarıyla haberimizde. 

Aleyna Tilki ne cevap verdi?  ''Türkiye'de tatil yapılmaz'' için ne dedi?

Genç şarkıcıya geçtiğimiz günlerde basına yansıyan “‘Türkiye’de tatil yapılmaz” açıklaması sorulunca, “Öyle bir şey demedim” dedi

Aleyna Tilki ne cevap verdi?  ''Türkiye'de tatil yapılmaz'' için ne dedi? - Resim : 2

ALEYNA TİLKİ KİMDİR?

2000 yılında dünyaya gelen Aleyna Tilki aslen Konyalıdır. Şuanda halen lise öğrencisi olan Aleyna Tilki 1,65 boyunda ve 48 kilodadır.

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları'nı söyleyerek hafızalara kazınan Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama şarkısı ile popüler olmuştur.

Son zamanlarda en çok dinlenen şarkılardan biri olan "Cevapsız Çınlama" şarkısı Emrah Karaduman desteğiyle güçlendirmiştir.

Kazandığı para ile müzik eğitimini sürdüreceğini belirten Aleyna Tilki'nin annesi ise Trabzon Ofludur.

Verdiği özel bir röportajda sesini annesinden aldığını ifade eden Aleyna Tilki çok ufak yaşlardan itibaren böyle bir yeteneğinin olduğunu ve annesinin onu hep desteklediğini belirtti.

EMRAH KARADUMAN İLE ALEYNA TİLKİ NASIL TANIŞTI?

Emrah Karaduman, Aleyna Tilki'yi ilk olarak Yetenek Sizsiniz adlı yarışma programında gördüğünü ve o dönemde tamamlamak üzere olduğu "Toz Duman" adlı projesine dahil olmak isteyip istemediğini sorduğunu ifade etti. Aleyna Tilki'nin zamanlama nedeniyle o projeye dahil olamadığını söyleyen Emrah Karaduman "kısmet bu projeyeymiş" diyerek böylesinin daha hayırlı olduğunu belirtti.

ALEYNA TİLKİ PSİKOLOJİ OKUMAK İSTİYOR

Bir televizyon programında verdiği röportajda psikoloji okumak istediğini söyleyen Aleyna Tilki Konservatuar girmek gibi bir düşüncesi olmadığını ve kişisel gelişim felsefe kitabı yazdığını ifade etti.

"MAKYAJ BİLE YAPMIYORUM"

'Kötü örnek olduğu' şeklindeki eleştirileri de ciddiye almadığını belirten Aleyna Tilki, “Makyaj bile yapmıyorum. Giyimim yaşıma uygun. Hatta ben yaşımdan küçük giyiniyorum. Benim yaşımdaki insanlar benden daha çok büyük giyiniyorlar. İnsanlar beni 16 yaşında bile görmüyorlar” ifadelerini kullandı

SELDA BAĞCAN HAYRANI

Aleyna Tilki, “Selda Bağcan hayranıyım. Küçüklükten beri onu dinliyorum. Düet yaparsam eğer Selda Bağcan’la yaparım” diyor.

9 YAŞINDAKİ ALEYNA TİLKİ

Aleyna Tilki'ye ait eski görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 9 yaşında olan Tilki, Aslı Güngör'ün Son Öpücük şarkısını söylüyor.

KONSERİNDE BOMBALI SALDIRI MEYDANA GELDİ

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde genç sanatçı Aleyna Tilki'nin konser verdiği bir kafeye kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından el yapımı patlayıcı (EYP) ile saldırı düzenlendi.

EMRAH KARADUMAN KİMDİR?

4 Kasım 1987'de dünyaya gelen Emrah Karaduman aslen Samsunludur. Maddi sıkıntılar nedeniyle müzik kariyerini geliştirmek için gittiği konservatuvar bölümü bitirememiştir.

Bir dönem Samsum'da sahne alan Emrah Karaduman daha sonra İstanbul'a taşınmıştır.

Şans eseri Hande Yener ile tanışan Emrah Karaduman uzun yıllar orkestrasında klavye çalmıştır.

Daha sonra müzikal yeteneği ile Hande Yener, Demet Akalın, İrem Derici, Emir, Bengü, Mustafa Ceceli, Murat Boz ve Hadise'nin şarkıları düzenlemiş ve geliştirmiştir.

2015 yılında Toz Duman albümünü çıkan Emrah Karaduman 2016 yılında Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısının aranjörlüğünü yaptı ve en çok dinlenen şarkılar arasına girmiştir.

 

Aleyna Tilki ne cevap verdi? ''Türkiye'de tatil yapılmaz'' için ne dedi? ile ilgili etiketler Aleyna Tilki tatil türkiye'de yapılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.