Aleyna Tilki konser verdiği sırada takıntılı hayranı kapısının önünde pusu kurdu

21 yaşındaki pop şarkıcısı Aleyna Tilki, Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla konser verdiği sırada bir takıntılı bir hayranının kapısının önünde pusu kurduğunu söyledi. Tilki kendisine büyük bir korku yaşatan hayranından şikayetçi oldu.

Dün akşam sevenleriyle bir araya gelen geç müzisyen büyük bir korku yaşadı. Tilki konser verdiği sırada evine giden takıntılı hayranı ünlü şarkıcının ailesine zor anlar yaşattı.

GÜVENLİKTEN YARDIM İSTEDİLER

Tilki, konser sonrası aldığı haberle büyük panik yaşadı. Bir hayranı Aleyna Tilki konserdeyken çitlerden atladı, evinin kapısına dayandı. Ünlü şarkıcının ailesi takıntılı hayranı kapıda görünce büyük şok yaşadı, güvenliği çağırdı. Konserden sonra olayı öğrenen Aleyna Tilki, takıntılı hayranından şikayetçi oldu.

Twitter hesabından konu ile ilgili bir açıklama yapan şarkıcı; 'Dün gece ben konserdeyken çitlerden atlayıp, evimin bloğuna kapı numarasına kadar öğrenip kapıma pusu kuran sözde ‘takıntılı hayran’ kişinin hayranlıkla bir alakası yoktur! Kapıma bizzat pusu kurmuştur!! En büyük cezayı talep ediyorum. Evdeki küçücük kardeşimin ve ailemin can korkusu beni derinden yaraladı…' ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki konser verdiği sırada takıntılı hayranı kapısının önünde pusu kurdu

Aleyna Tilki konser verdiği sırada takıntılı hayranı kapısının önünde pusu kurdu - Resim : 2

 

Aleyna Tilki konser verdiği sırada takıntılı hayranı kapısının önünde pusu kurdu ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Konser
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.