Aleyna Tilki kendisini yerden yere vurdu!

Sosyal medya hesabından paylaştığı ilginç fotoğraflarla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki, bu kez de kendisini yerden yere vurdu.

Son olarak bir dondurma markasının reklam yüzü olan Aleyna Tilki, sesinden ziyade genç yaşta verdiği pozlar nedeniyle eleştirilmeye devam ediyor.

Milyonlarca takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından ilginç paylaşımlar yapan Aleyna Tilki, son paylaştığı fotoğraflarıyla takipçilerini endişelendirdi.

Aleyna Tilki kendisini yerden yere vurdu!

"BÜTÜN POZLARIN UYUŞTURUCU KULLANMIŞ GİBİ"

"Kıskan beni lütfen" notu ile 3 adet fotoğraf paylaşan Aleyna Tilki, fan sayfaları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulsa da, takipçilerinden bir kısmı tarafından eleştiri odağı haline geldi. Paylaştığı bu anlamsız pozlar nedeni ile "Sen ne içiyorsun", "Kız bütün pozların uyuşturucu kullanmış gibi" yorumlarını alan 19 yaşındaki şarkıcı, takipçilerini uyuşturucu kullandığı gerekçesiyle endişelendirdi.

Aleyna Tilki kendisini yerden yere vurdu! - Resim : 2

Öte yandan Tilki'nin Twitter hesabı, 13 yaşına girmeden önce açtığı için Twitter tarafından kapatılmıştı. Tilki, hesabını daha sonra geri aldığını takipçilerine "Off yaş 18 oldu bile ve hala sorun yaşıyorum" şeklinde duyurmuştu.

Aleyna Tilki kendisini yerden yere vurdu! - Resim : 3

Aleyna Tilki kendisini yerden yere vurdu! ile ilgili etiketler Instagram Aleyna Tilki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.