Aleyna Tilki Demet Akalın'a böyle cevap verdi!

İzmir’de yaşanan depremin ardından enkaz çalışmaları devam ederken Aleyna Tilki’nin sosyal medyada kendi fotoğrafını paylaşması Demet Akalın’ı sinirlendirdi. Tilki’nin Akalın’a cevabı bakın nasıl oldu.

Demet Akalın, Türkiye’yi yasa boğan İzmir depremi sonrasında sosyal medya hesaplarında sadece yardım kampanyalarıyla ilgili paylaşımlar yapmak gerektiğini savundu.

 Akalın, Instagram profilinde gündem dışı bir şekilde kendi fotoğrafını yayınlayan Aleyna Tilki’ye de tepki gösterdi. Ünlü popçu, Tilki’nin gönderisine “Resimden çok şu AKUT’u paylaşsan inan faydası olur” yorumunu yazdı ve binlerce beğeni aldı. Akalın’ın yaptığı yorumu haklı bulanların yanı sıra tepki gösteren takipçiler de oldu.

Aleyna Tilki ise önce Akalın’a yanıt vermedi daha sonra sosyal medya hesabından AKUT yerine Kızılay’a yardım ettiğini gösteren mesajların ekran görüntülerini paylaştı.

Genç şarkıcı, Instagram’ın hikâye bölümünde paylaştığı fotoğraflara “Deprem yaz, 2868’e gönder” notunu yazdı.

 

Aleyna Tilki Demet Akalın'a böyle cevap verdi! ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki Instagram Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.