Aleyna Tilki dedi, film sahnesi çıktı!

Şu sıralar dil eğitimi için Amerika'da olan Aleyna Tilki'nin bir erkekle dudak dudağa olduğu fotoğraflar Erol Köse tarafından paylaşılmıştı. Bu görüntülerin bir filme ait olduğu ortaya çıktı!

Henüz reşit olmadan alkollü mekanlarda sahne almasıyla ülke gündemine oturan ve yaptığı şarkılarla da kariyer basamaklarını hızlı bir şekilde tırmanan Aleyna Tilki’nin özel hayatı da yakından takip ediliyor.

Uzunca bir süre adı Emrah Karaduman’la anılan Aleyna Tilki bu ilişkiyi bitirdikten sonra farklı isimlerle magazin gazetelerinin sayfalarını süslemişti.

DUDAK DUDAĞA YAKALANDIĞI İDDİA EDİLDİ

Yapımcı Erol Köse, Aleyna Tilki’nin bir erkekle birlikte dudak dudağa yakalandığını iddia etti. Sosyal medya hesabından bu görüntüleri paylaşan Erol Köse’nin iddiası asılsız çıktı.

Erol Köse’nin Aleyna Tilki, olduğunu iddia ettiği görüntüler 2016 senesinde Kanada’da yayınlanan ‘Nerve’ isimli sinema filmine ait.

Aleyna Tilki dedi, film sahnesi çıktı! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki fotoğraf Erol Köse opüşme
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.