Aleyna Tilki dans etti! Ortalık karıştı

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, bir reklam filmi için kamera karşısına geçti. Senaryo gereği direk dansı yapan Tilki, o anları hayranlarıyla paylaştı.

Yaptığı her hareketle adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, direk dansı yaptığı anları sosyal medya hesabında takipçileriyle paylaştı.

DİREK DANSI YAPTI

Bir reklam filmi için objektiflerin karşısına geçen Aleyna Tilki, direk dansı yaptı. O anları Instagram hesabından sosyal medya takipçileriyle de paylaşmayı ihmal etmeyen Tilki, paylaşımıyla büyük ilgi gördü. Tilki'nin paylaşımını takipçileri yorumlarıyla beğendiklerini belli etti.

"PANTOLONLA NELER YAPILABİLECEĞİNİ GÖRECEKLER"

Şarkıcı, "Kendimi ve tarzımı buldum. Reklam filminde izleyiciler, pantolonla neler yapılabileceğini görecek. Sahnede, kliplerimde ve özel hayatımda zaten jean vazgeçilmezim" dedi.

Aleyna Tilki dans etti! Ortalık karıştı

"ELLERİMİ NASIR TUTTURAN BİR REKLAM OLDU"

Reklam filminden bir kareyi Instagram hesabından paylaşan Aleyna Tilki, "Emek vererek, 'dublör kullanmayacağım' deyip, ellerimi nasır tutturan ve benim çok eğlendiğim bir reklam oldu." sözleriyle takipçilerine yeni işbirliğini duyurdu.

Aleyna Tilki dans etti! Ortalık karıştı - Resim : 2

 

Aleyna Tilki dans etti! Ortalık karıştı ile ilgili etiketler Aleyna Tilki dans direk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.