Aleyna Tilki Cornetto şarkısı dinle!

Aleyna Tilki Cornetto şarkısı dinle! Yalın'dan duymaya alışkın olduğumuz Cornetto şarkısı artık bizler için yazın habercisi konumuna geldi. Bu yıl bir sürpriz yaparak Cornetto şarkısını Aleyna Tilki ile çeken Cornetto'nun yeni şarkısı 'Nasılsın aşkta?' kısa sürede milyonlar tarafından dinlendi. netd müzik ayrıcalığıyla Aleyna Tilki Cornetto şarkısını sitemizden dinleyebilirsiniz. İşte Aleyna Tilki Nasılsın Aşkta sözleri ve tüm detaylar...

Aleyna Tilki Cornetto şarkısı dinle! Son döneme damgasını vuran sanatçılardan biri olan Aleyna Tilki, Cornetto'nun 2019 şarkısını seslendirdi. 'Nasılsın aşkta?' isimli bu şarkıyı netd farkıyla sitemizden dinleyebilirsiniz. İşte Aleyna Tilki Cornetto şarkısı dinle! Nasılsın aşkta? sözleri ve tüm detaylar...

ALEYNA TİLKİ CORNETTO ŞARKISI DİNLE!

19 yaşındaki genç şarkıcı bir dondurma firmasıyla ortak olarak çıkardığı yeni şarkısı " Nasılsın Aşkta" için açıklamalarda bulundu. Sosyal medyada yaptığı canlı yayında " Siz bana alıştınız ben size, şarkım hakkında tek bir kötü yorum okumadım" diyerek sevenlerine teşekkür etti.

ŞARKIYI SEZEN AKSU'NUN STÜDYOSUNDA YAZDIM

Yeni şarkısını Sezen Aksu'nun stüdyosunda 4 saatte yazdığını açıklayan Tilki Sezen Aksu ve şarkının aranjesini yapan Ozan Çolakoğlu'na teşekkürlerini sosyal medya hesabında dile getirdi. " Bu şarkıyı yazarken zaman kısıtlamam vardı" diyen genç şarkıcı "Şarkı içime çok sindi, şimdi o size emanet" diyerek şarkıyı sevenlerine emanet ettiğini söyledi.

"200'ÜN ÜSTÜNDE BESTEM VAR"

200'ün üstünde bestem var fakat bu çıkardığım ilk kendi bestem bu yüzden çok heyecanlıyım dedi. "Ne kadar kendi bestem olsa da kardeşim ile ortak yazdığımız bir beste" diyerek kardeşinin de yanında olduğunu gösteren Aleyna canlı sesiyle şarkıya eşlik ederek dans etti. Ailesiyle olan yakınlığı dikkat çeken genç şarkıcı kardeşini öpücüklere boğdu.

"MAJOR LAZER İLE ŞARKIM BU YAZ SİZLERLE"

Dünyaca ünlü prodüktör ve DJ Major Lazer ile şarkılarının çıkacağını söyleyen genç şarkıcı " Bu yaz benim yazım olacak, kendi bestem olan Major Lazer ile ortak bir çalışma geliyor." dedi. Tüm dünya duyacak ve çok sevecek diyen şarkıcı. Dünya yıldızı olma hayalinin hala olduğunun ve bunun üzerinde çalışmalar yaptığının sinyalini bu şekilde vermiş oldu.

ALEYNA TİLKİ - CORNETTO ŞARKISI NASILSIN AŞKTA SÖZLERİ!

Bu nasıl aşk
Bu nasıl yaz
Bu nasıl bir heyecan
Eskidendi kalbim transparan
Dipteydim, koyuydum, soğuktum yani ben
Isındı kalbim senleyken

Kimseye sorma
Aşkla alakalı
Benden sonra
Benden başka
Anlatamaz ki her halini o
tek bir tip insan sonuçta
Bana rağmen kalsan,uçsam kaçsam
Benle başla
Her şey başka
Herkese dinlet
Aç sesi full
Bu delinin aşkı bambaşka

Nasılsın aşkta
Gir hadi dünyama
Asla korkma
Çılgın, romantik, gözü kara olsam da
Her tadı başka

Aleyna Tilki Cornetto şarkısı dinle! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Netd müzik
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.