Aleyna Tilki ''Canım Allahım'' videosu izle!

Aleyna Tilki'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme oturdu. Geçen gün sosyal medya hesabından iftar videosu paylaştı.Genç şarkıcı paylaştığı videonun üzerine "Teşekkür ederiz Canım Allah'ım" yazdı. Herkes şarkıcının paylaştığı videoyu araştırıyor. İşte Aleyna Tilki ''Canım Allah'ım'' videosu izle! Detaylar haberimizde...


Aleyna Tilki iftar saati yaklaşınca Instagram'ın hikaye bölümünden bir paylaşım yaptı. Sosyal medyada yaptığı iftar videosu herkes tarafından merakla araştırılıyor. Aleyna Tilki'nin, videonun üzerine, "Teşekkür ederiz Canım Allah'ım" notunu düştüğü görüldü. İşte Aleyna Tilki ''Canım Allahım'' videosu izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Aleyna Tilki ''Canım Allahım'' videosu izle!

Her söylediğiyle, her hareketiyle gündem olan Aleyna Tilki bu sefer de Instagramdan yaptığı iftar paylaşımlarıyla gündemde.

Aleyna Tilki iftar saati yaklaşınca, Instagram'ın hikaye bölümünden önce 'iftara az kaldı' notu ile bir paylaşım yaptı.


'HEYECANLA İFTARI BEKLİYORUM'

Daha sonra çiğ köfte fotoğrafını koyup üstüne 'Heyecanla iftarı bekliyorum' notunu düştü.
İftardan sonra ise Emrah Karaduman ile bir video paylaşan Aleyna Tilki, videonun üzerine şu notu düştü:

"Ne kadar güzel bir evren, ne güzel yiyecekler, ne güzel bir doğa…

'TEŞEKKÜR EDERİZ CANIM ALLAH'IM'

Büyüklüğüne ve sonsuzluğuna teşekkür ederiz Canım Allah'ım… Herkesin kabul etsin"

Aleyna Tilki, son olarak yönetmen koltuğunda oturduğu bir klip çekmeye başlamış ve yine iddialı açıklamalarda bulunmuştu.

Aleyna, klibin çekimini tamamlamak için bugün Los Angeles'a gitti.


ALEYNA TİLKİ

Aleyna Tilki (d. 28 Mart 2000, Konya), Türk şarkıcı. Ağustos 2016'da "Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak tanındı.

Aleyna Tilki, 28 Mart 2000'de Of, Trabzonlu bir anne ve Konyalı bir babanın çocuğu olarak Konya'da dünyaya geldi. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasına katılmasıyla ilk kez televizyonlarda görüldü. Ağustos 2016'da Türk besteci ve aranjör Emrah Karaduman'ın "Cevapsız Çınlama" adlı single'ında vokal olarak yer aldı. Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi.Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı.[kaynak belirtilmeli] Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nde 2 numaraya kadar yükseldi.Tilki, Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu.


SİNGLE'LAR

"Cevapsız Çınlama" (2016) - Türkiye'de
"Sen Olsan Bari" (2017)

TELEVİZYON

Yetenek Sizsiniz Türkiye (2014)
Video klip
"Cevapsız Çınlama" (2016)
"Sen Olsan Bari" (2017)
Reklam
Fuse Tea

 

Aleyna Tilki ''Canım Allahım'' videosu izle! ile ilgili etiketler Aleyna Tilki video canım allahım izle
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.