Aleyna Tilki, "Bölüm başı 2 milyon TL kazanıyor" iddalarını yanıtladı!

Acun Ilıcalı'nın hayata geçirdiği dijital platform Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'le birlikte rol alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki'nin bölüm başı 2 milyon TL kazandığı iddia edilmişti. Aleyna Tilki iddialar hakkında ilk kez konuştu.

İşte Benim Masalım dizisiyle oyunculuk deneyimi de kazanan Aleyna Tilki'nin bölüm başı 2 milyon TL kazandığı konuşuluyordu. İddialar hakkında ilk kez konuşan Tilki şunları söyledi:

GERÇEKLİK PAYI VAR 

"Çocukken böyle sorulara cevap veriyordum ama artık abla oldum. Biraz ayıp geliyor böyle para konuşmak. Olabilir, gerçeklik payı var"

DEMET AKALIN KÜÇÜMSEMİŞTİ

Bir zamanlar oldukça yakın olduğu bilinen Aleyna Tilki'yi rol aldığı dizi üzerinden eleştiri yapan ünlü şarkıcı Demet Akalın şunları söylemişti:

Aleyna Tilki, "Bölüm başı 2 milyon TL kazanıyor" iddalarını yanıtladı!

"Dünya starı olacağım dedi, yazık çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu"

AKALIN'A GÖNDERME YAPTI

Gazetecilerin Tilki'ye, Akalın'ın bu sözlerini hatırlatmasının ardından Tilki, şunları söyledi:

"Çok destek gördüm, inanılmaz derecede... Gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi."

Aleyna Tilki, "Bölüm başı 2 milyon TL kazanıyor" iddalarını yanıtladı! ile ilgili etiketler Demet Akalın Aleyna Tilki Bu Benim Masalım Exxen
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.