Aleyna Tilki aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar ile ilgili ilk kez konuştu

'Sen Olsan Bari', 'Cevapsız Çınlama', 'Bu Benim Masalım' ve 'Dipsiz Kuyum' gibi şarkıları dillere dolanan 21 yaşındaki şarkıcı Aleyna Tilki, bir dönem Serenay Sarıkaya ile aşk yaşadığı iddia edilen iş insanı Haldun Demirhisar ile ilgili iddialar hakkında sessizliğini bozdu. Aleyna Tilki, 'Haldun Demirhisar ile aşk mı yaşıyor?' sorusunu içtenlikle cevapladı.

Yaz aylarında oyuncu Serenay Sarıkaya ile birlikte Göcek'te baş başa tatil yapan evli ve iki çocuk babası iş insanı Haldun Demirhisar geçtiğimiz günlerde genç şarkıcı Aleyna Tilki ile birlikte Etiler'de objektiflere yakalanmıştı. Daha önce de görüştükleri ortaya çıkan ikili hakkında aşk iddiaları ortaya atılmıştı. İddiaların ardından Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, 2. Sayfa programına jet bir açıklama yaparak "Haldun Bey kızımın 4 yıllık arkadaşı. Resimler yaparak atölyesinde kafasını dağıtır" ifadelerini kullanmıştı.

Aleyna Tilki aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar ile ilgili konuştu


Haldun Demirhisar ise, Aleyne Tilki ile ilgili "Her yan yana geleni sevgili yapmayın. Aleyna hem benim hem de çocuğumun arkadaşı" dedi. Gözlerin çevrildiği Tilki'den de merak edilen açıklama geldi.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, Haldun Demirhisar ile ilgili iddialar karşısında kendisine soru soran basın mensuplarına gereken açıklamayı daha sonra yapacağını söyledi. Bir alışveriş merkezinin otoparkında görüntülenen şarkıcı, Haldun Demirhisar ile bir ilişkisi olup olmadığı sorusuna “Yok, öyle bir şey yok. Zaten hepinize gereken açıklamayı yapacağım. Ama dediğiniz bir durum yok, hepsini konuşacağız” cevabını verdi.

Aleyna Tilki aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar ile ilgili konuştu

NE OLMUŞTU?

Aleyna Tilki geçtiğimiz hafta Etiler’deki bir restoranda bir erkekle Yemek yemiş, yanındaki kişi kendini gizlediği için görüntülenememişti. Genç şarkıcı mekan çıkışı muhabirlerin sorularını “Arkadaşlarımla yemek yedim” diyerek geçiştirmişti. Gizemli erkeğin Haldun Demirhisar olduğu ikinci buluşmada ortaya çıkmıştı. İkili, birkaç gün önce Arnavutköy'de buluşmuştu. Çıkışta genç şarkıcıya aracına kadar eşlik eden işadamı, o sırada fotoğraflarını çeken muhabirlere zafer işareti yaparak poz vermişti.

Aleyna Tilki aşk yaşadığı iddia edilen Haldun Demirhisar ile ilgili ilk kez konuştu ile ilgili etiketler Aleyna Tilki Haldun Demirhisar havva oztel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.