Aleyna Tilki Ankara havasını böyle oynadı!

Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrol olarak yer alan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından set arasında eğlenceli bir paylaşımda bulundu.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kurduğu Exxen platformunda yer alan İşte Bu Benim Masalım adlı dizide Survivor 2020'nin birincisi Cema Can Canseven'le birlikte rol alan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla sıkça adından söz ettiriyor. 

Instagram hesabını oldukça aktif kullanan ünlü sanatçı Tilki, İşte Bu Benim Masalım dizi setinin arasında çektiği bir videoyu paylaştı. Set arkadaşlarıyla birlikte Ankara havası oynayan Tilki, paylaşımına "Set arası Ankara havası mı? Birkaç saat dursun, sileceğim!" notunu düştü.

TAKİPÇİLERİ BEĞENMEDİ!

Tilki'nin paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken yorum yağmuruna tutuldu. Tilki'nin oynadığı Ankara havası, takipçilerinden geçer not alamadı. Sosyal medya kullanıcıları 'Bu Ankara havası değil. Ankara havası yavaş oynanır.', 'Silme ya çok güzel bu.' ve 'Ankaralılar ağlıyor şu an' gibi yorumlarda bulundu.

"OYUNCULUK BENİ YOLA GETİRDİ" DEMİŞTİ

Exxen’de yayınlanan  'İşte Bu Benim Masalım'  dizisi ile oyunculuk kariyerine adım atan Aleyna Tilki, önceki akşam İstinye park alışveriş merkezinde bulunan bir mağaza çıkışı objektiflere yansıdı. Tilki, “Oyunculuk beni baya yola getirdi” dedi.

Oyunculuk ve set çalışmasının çok zor olduğunu söyleyen Aleyna Tilki “O kadar çok setteyiz ki sadece uyumaya zaman buluyorum. Bence oyunculuk ve sette çalışmak dünyanın en ağır işlerinden bir tanesi. Bütün set çalışanlarına saygılar, hörmetler oyunculuk beni baya yola getirdi.” dedi.

 

 

Aleyna Tilki Ankara havasını böyle oynadı! ile ilgili etiketler Ankara Aleyna Tilki Ankara havası

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.