Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi mi?

Survivor 24 Haziran gününde elenen isim Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Yarı finale veda eden isim olan Aleyna Kalaycıoğlu kimdir, kaç yaşında? Aleyna Kalaycıoğlu kardeşi neden engelli?

Aleyna Kalaycıoğlu Survivor'a veda etti. Yarı finale veda eden Aleyna Kalaycıoğlu kimdir kaç yaşında?

Survivor 2021'de finale adım adım yaklaşılırken son veda eden isim de Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Poyraz - Aleyna potasında sms sonuçları sonrası kazanan isim Poyraz oldu.

ALEYNA KALAYCIOĞLU KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Aleyna Kalaycıoğlu 1998 yılında Bursa'da doğdu. Yalova’da büyüyen Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi ve babası 10 yaşındayken ayrıldı. Annesi ve babasının boşanmasının ardından annesi ve kardeşleriyle İstanbul’a taşınan Aleyna Kalaycıoğlu, liseden sonra dil eğitimi alarak sınavlara hazırlandı.

Amerika’da uçak mühendisliği bölümünü kazanan Aleyna Kalaycıoğlu 10 senedir voleybol oynuyor. Üç senedir de okul takımında yer alan Aleyna Kalaycıoğlu Survivor’a ilk defa bu sene başvurdu.

ALEYNA KALAYCIOĞLU'NUN BOYU KAÇ?

Aleyna Kalaycıoğlu 1.67 boyunda ve 53 kilodur.

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna Kalaycıoğlu elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor aleyna elendi mi survivor aleyna elendi mi aleyna kalaycıoğlu elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.