Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı Ümitcan'ın ailesi konuştu!

Türkiye'nin konuştuğu ölümde Başsavcılık swap örneklerinde Gülay Uygun'un elinde atış artıkları buldu. Gülay Hanım'ın öldüğü yerde ayakkabılarının ayağında olmaması dikkat çekmişti. Müge Anlı'ya konuşan kardeşi Ümit Köse, Gülay Hanım'ın "Ayağındaki ayakkabıyı ayağının altını öpmek için biz çıkardık" dedi.

Aleyna Çakır'ın ölümünün üstünden 112 gün geçti. Kızının katilini bulmak için 4 aydır uğraşan baba Mehmet Esen artık sesini duyulmasını istiyor. Gülay Hanım'ın çalıştığı kurum ve Ümitcan'ın söylediği şeyler insanların aklında soru işaretleri oluşturdu. Ümitcan'ın dayısı Ümit Köse Müge Anlı'ya röportaj verdi. Sonunda Ümitcan'ın ailesinden açıklama geldi.

"ÜMİTCAN'IN YAPTIĞINI ONAYLAMIYORUM AMA İYİ BİR KALBİ VARDIR"

Gülay Hanım'ın kardeşi "Gülay öldüğünde ben buldum. Sabah saat 9.30 gibi evden çıkıyor. En son eniştem ile telefon konuşması yapmış. Canım seni seviyorum hakkını helal et Bağlım'da piknik alanındayım demiş.

Gördükleri söylenen beyaz araba bana aitti. duyduğu erkek seside bana aitti. Ayağındaki ayakkabıyı da ayağının altını öpmek için biz çıkardık. Gelen giden arabalar bize aitti. Tabancaları yoktu. Tabancayı nereden bulduğunu bilmiyorum. Ümit'in yaptığı şeyleri onaylamıyorum ama iyi bir kalbi vardır.

Ben Müge Anlı'yı dikkatle izliyorum. Hakkaniyetle doğrunun ortaya çıkarılmasını istiyorum. Benim bacım 11 yıl önce o yurttan ayrıldı. Ümitcan o zamanlar çok küçüktü." diye açıklamada bulundu.

Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı Ümitcan'ın ailesi açıklama yaptı!

"ÖYLEYSE BEN DİPLOMAMI BIRAKIRIM"

Şevki Sözen canlı yayında yaptığı açıklamada "Tıbbı verilerle bu intihardır demek mümkün değil. Öyleyse ben diplomamı bırakırım. Tabi ki adli tıp sonuçunu bekliyoruz ama farklı bir bulgu gelmedikçe bunun bir intihar olduğunu söyleyemem."

Aleyna Çakır'ın erkek arkadaşı Ümitcan'ın ailesi konuştu! ile ilgili etiketler Müge Anlı 25 Eylül 2020 ümitcan uygun Gülay Uygun aleyna çakır ne oldu? Ümitcan'ın ailesi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.