Aleyna Çakır'ın avukatı Umur Yıldırım kimdir?

Aleyna Çakır'ın avukatı Umur Yıldırım kimdir? Şüpheli ölümü ile tüm Türkiye'nin odağı olduğu Aleyna Çakır'ın avukatı Umur Yıldırımı sizler için araştırdık. Aleyna Çakır'ın avukatı Umur Yıldırım kimdir?

Aleyna Çakır'ın avukatı Umur Yıldırım kimdir? Aleyna Çakır olayındaki korkunç sır perdesini ortaya çıkarmak için çalışan Avukat Umur Yıldırım'ı sizler için araştırdık. Aleyna Çakır olayında adalet isteyen Umur Yıldırım 1990 yılında Kırkkale'de doğmuştur.

AVUKAT UMUR YILDIRIM KİMDİR?

1990 yılında Kırıkkale’de doğan Umur Yıldırım, orta öğrenimini Bursa Polis Koleji’nde tamamladıktan sonra yüksek öğrenimine Ankara Polis Akademisi’nde başlamış ve 2011 yılında ayrılmıştır. Çankaya Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ne başlayarak başarı burslu ile üç yılda dönem ikincisi olarak mezun olmuştur. Halen tam burslu olarak Çankaya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü-Kamu Hukuku Bölümünde yüksek lisansına devam etmekte olan Umur Yıldırım, Kadim Hukuk ve Danışmanlık Bürosu’nun kurucu ortaklarındandır.

Yasal avukatlık stajını tamamladıktan sonra Ankara Barosu bünyesinde avukat olarak özellikle İdare Hukuku, Memur ve Disiplin Hukuku, Enerji ve Madencilik Hukuku, İmar Hukuku alanlarında çalışmalarını sürdürmektedir. Bu alanlarda ulusal ve uluslararası dergi ve muhtelif gazetelerde birçok yazısı olan Umur YILDIRIM, master tezini HAGB’NİN İDARE HUKUKU BAĞLAMINDA İNCELENMESİ VE GÜVENLİK SORUŞTURMASI VE ARŞİV ARAŞTIRMASI konusunda yazmaktadır.

Aleyna Çakır'ın avukatı Umur Yıldırım kimdir?

Aleyna Çakır'ın avukatı Umur Yıldırım kimdir? ile ilgili etiketler Aleyna Çakır'ın Avukatı Umur Yıldırım kimdir Avukat Umur Yıldırım kimdir hayatı kaç yaşında nerede okudu
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.