Aleyna Çakır Video izle! Aleyna Çakır İnstagram konuşmaları İZLE! Aleyna Çakır neden öldü? Ümitcan Uygun Kimdir?

Aleyna Çakır Video izle! Aleyna Çakır'ın Ölümü sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi. İntihar ettiği öne sürülen Aleyna Çakır'ın sevgilisi Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır ile ilgili neler söyledi? Sonradan silinmesine rağmen milyonlarca kişi tarafından izlendi. Sevgilisi tarafından dövülerek bayıltılan Aleyna Çakır'ın ölümü intihar mı, cinayet mi? Ümitcan Uygun'la daha önce defalarca kavga ettiği öne sürülen genç kızın, yakın arkadaşı da konuştu. Peki Aleyna Çakır kimdir?

Aleyna Çakır video izle! Aleyna Çakır İnstagram Konuşmaları İZLE! Aleyna Çakır'ın ölümü ile ilgili sosyal medyada konuşulanlar adeta kan dondurdu. Hayatının baharında olan genç kızın cansız bedenin sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından bulunmasına rağmen söz konusu ölümün intihar değil cinayet olabileceği ileri sürüldü.Ümitcan Uygun'un sevgilisi Aleyna Çakır'ı darp ettiği ve bayıldıktan sonra videoya çektiği görülüyor. Facebook'ta soyadlarını aynı yapan sevgililerin, birlikte yaşadığı ifade ediliyor. Peki Aleyna Çakır İnstagram konuşmaları İZLE! Aleyna Çakır kimdir, Aleyna Çakır video izle, sevgilisi Ümitcan Uygun mu öldürdü? İşte detaylar

ALEYNA ÇAKIR VİDEO İZLE!

ALEYNA ÇAKIR İNSTAGRAM KONUŞMALARI İZLE

 Ümitcan Uygun kimdir? Aleyna Çakır'ı darp eden sevgili Ümitcan Uygun ne iş yapıyor? Facebook'ta kullandığı isim ne?

 

Aleyna Çakır Kimdir?

4 Haziran 2020 tarihinde vefat eden Aleyna Çakır'ın adı bir anda Türkiye'de gündeme geldi.

Çakır, Ankara'da yaşıyordu.

İNTİHAR MI CİNAYET Mİ?

Twitter'da adı trend topic olan Aleyna ile ilgili erkek arkadaşı Ü.U'nun onu dövdüğü iddia edilen görüntüleri ortaya çıktı.

İntihar ederek vefat ettiği söylenen Çakır'ın ölümü, bu görüntüler sonrasında gündeme oturdu.

SOSYAL MEDYA AYAKLANDI

Birçok kişi, bu görüntüler sonrası konunun araştırılması gerektiğini belirterek olayın kapatılmaması için paylaşımlarda bulundu.

Bazı duyarlı vatandaşlar başta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu olmak üzere bazı yetkilileri etiketleyerek konuyu duyurmaya çalışıyor.

SENİ KIRAMAYIŞIM BENİ BANA KIRDIRDI

Aleyna Çakır'ın Twitter sayfasından son paylaşımının 27 Mayıs'ta "“Seni kıramayışım, beni bana kırdırdı.” olduğu görülüyor.

CENAZEYE KATILMAMIŞ

Sosyal medyada Aleyna Çakır'ın arkadaşı olduğunu iddia eden 'Merve' isimli bir kadın ise Aleyna Çakır'ın o gece yaşadıklarını anlattı. Çakır'ın erkek arkadaşı Ü.U'nun ise cenazeye katılmadığını ileri sürdü. 

 

İşte bazı paylaşımlar:

 

aleyna çakır

Aleyna Çakır Video izle! Aleyna Çakır İnstagram konuşmaları İZLE! Aleyna Çakır neden öldü? Ümitcan Uygun Kimdir? ile ilgili etiketler Ankara aleyna çakır ümitcan uygun
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.