Aleyna Çakır olayında şüphelenilen Ümitcan konuştu! "Beni Ankara'da herkes tanır"

Aleyna Çakır olayında şüphelenilen Ümitcan "Beni Ankara'da herkes tanır" diye paylaştığı video ile olay oldu. 15 Eylül günü Müge Anlı programında Ümitcan'ın sosyal medya hesabında paylaştığı video olay oldu. Ümitcan ne dedi?

Günlerdir Müge Anlı programında tanıkların Ümitcan'ın Aleyna'nın parasına el koyması ve harcaması iddialarına cevap gibi olduğu tahmin edilen videosu olay oldu.

"BENİ ANKARA'DA HERKES TANIR"

"Beni Ankara'da herkes tanır. Daha doğrusu Türkiye'de tanır. Ben paramı kendim kazanıyorum. Kendim harcıyorum " diye sosyal medyada yayınladığı video dikkat çekti.

Aleyna ile mekanda en son oturan müşteri Müge Anlı'ya konuştu. "Buradan çıksan, ayrılsan?" diye sordum. "Ben ayrılırsam beni öldürürler" dediğini iddia etti. "Benim en çok dikkatimi çeken o gece barda oturup bana doğru bakan Ümitcan'dı." dedi.

Aleyna Çakır olayında şüphelenilen Ümitcan konuştu!

İNTİHAR BİLE OLSA CEZA ALMALI

Ailenin avukatı Tuğçe Sayın ın yaptığı açıklama ile savcılık yaptıkları ek beyanların sonuçunda programa bağlanan kişilerin isimlerini isteyip onları tanık olarak kullanılması kararı alındığını açıkladı. uzun zamandır beklediğimiz HTS raporlarının çıkması ile olayın dahada hızlanıcağını düşünen Avukat Tuğçe Sayın "İntihar olsa bile bu kişi diğer suçlardan ceza almalı" dedi.

Yayına bağlanan bir tanık " Yurtta çalışan Ümit'in annesinin kızları gee yaşamına yönlendirdiğini duydum" dedi. 

"Programa konuşan herkesi tehdit ediyor. İstese şu anda yurt dışına kaçabilir" dedi. "HTS ve adli tıp raporu ile tutuklama emrinin çıkmasını bekliyoruz" dedi.

Komşusu telefonda aleyna ile konuşurken Ümitcan ın telefonu alıp ona " Hayırlı olsun anneanne oluyorsun" dedi. Ben Aleyna'ya kızım diyorum diye bana böyle dedi. Birkaç gün sonra evine gittiğimde yerde kan izleri görmüş. Aleyna hamileyse o bebeği düşürdüğünü tahmin ediyor. Aleyna'nın komşusu " Şiddet seslerini duymamak için mutfakta oturuyordum." "Haftanın beş günü şiddet görüyordu." dedi.

Aleyna Çakır olayında şüphelenilen Ümitcan konuştu! "Beni Ankara'da herkes tanır" - Resim : 2

Canlı yayına katılan bir tanık " Ümit Aleyna'yı tefecilere borçlandırdı." "15- 20 gün önce öldürüceğini söylemişti. Ümit konuşan kişileri tehdit ediyor."

Ahmet Demirci Aleyna'nın çalıştığı mekanın sahibi çalışma ortamını Müge Anlı için açtı. Aleyna Çakır'ın şahsi eşyaları halan dolabının içinde...

Aleyna Çakır olayında şüphelenilen Ümitcan konuştu! "Beni Ankara'da herkes tanır" ile ilgili etiketler Müge Anlı 15 Eylül aleyna çakır neler oldu Aleyna hamile miydi Ümitcan Çakır ne dedi izle
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.