Aleyna Çakır kimdir? Aleyna Çakır nasıl öldü?

Aleyna Çakır kimdir sorusu gündemde ilk sırada yer alıyor. Ankara’da Sema Esen adıyla tanınan Aleyna Çakır’ın kim olduğu neden öldüğü merak içerisinde araştırılıyor. Aleyna Çakır ne zaman, neden öldü? Aleyna Çakır nasıl öldü? İşte Aleyna Çakır ölüm videosu…

İntihar ettiği iddia edilen üniversite öğrencisi Aleyna Çakır’ın erkek arkadaşı olan Ümitcan Uygun tarafından dövülerek bayıltıldığı videolar gündeme bomba gibi düştü. Ümitcan Uygun ile Aleyna Çakır'ın çok kez kavga ettiği komşuların itirafları ile ortaya çıktı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Aleyna Çakır cinayeti ele alındı. İntihar ettiği iddia edilen üniversite öğrencisi Aleyna Çakır'ın, erkek arkadaşı Ümitcan Uygun tarafından dövülerek bayıltıldığı görüntüler gündemde yer aldı. Ümitcan Uygun ile Aleyna Çakır'ın daha önce de defalarca kavga ettiği, Ümitcan'ın Aleyna Çakır'a şiddet uyguladığı iddia edildi.

Cansız bedeni erkek arkadaşı tarafından bulunan Aleyna Çakır'ın ölümü ile ilgili tüm detayları inceleyen Müge Anlı’nın bugünkü canlı yayında Çakır'ın derin dokuya nüfuz edecek kadar tırnak içlerinde deri artıkları yani erkek DNA'sı bulunduğunu söyledi.

Aleyna Çakır kimdir? Aleyna Çakır nasıl öldü?

ALEYNA ÇAKIR NE ZAMAN, NEDEN ÖLDÜ?

Aleyna Çakır'ın cansız bedenini sevgilisi Ümitcan Uygun buldu fakat daha sonra ortaya çıkan video, söz konusu ölümün intihar değil cinayet olabileceği konusunda soru işaretlerini akıllara getirdi. Ümitcan Uygun'un sevgilisi Aleyna Çakır'ı darp ettiği ve bayıldıktan sonra videoya çektiği gözlemlendi.

ALEYNA ÇAKIR KİMDİR?

1999 doğumlu Aleyna Çakır adını kullanan Sema Esen Keçiören İlçesi Yükseltepe Mahallesinde yaşayan 21 yaşındaki bir genç kızdır. Takma isim kullandığı bilinen Aleyna Çakır'ın asıl ismi Sema Esen'dir.

Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen, Ankara'nın Keçiören ilçesindeki evinde, geçen çarşamba gecesi bornoz kuşağıyla kendini tavana asarak intihar etmiş şekilde ölü bulundu. Aleyna Çakır'ı cansız bedenini bulan arkadaşı Ümit U.’nun 17 Nisan günü bayıltana kadar dövdüğü ve bu anları da Instagram’dan canlı yayınla paylaştığı ortaya çıktı.

Aleyna Çakır kimdir? Aleyna Çakır nasıl öldü? ile ilgili etiketler Müge Anlı aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.