Şok iddia! Aleyna Çakır hamile miydi? Bebeği öldü mü?

 Müge Anlı canlı yayınında en önemli konular arasında yer alan Aleyna Çakır’ın hamile olduktan sonra bebek düşürdüğü iddiaları gündemde geniş yer buldu. Aleyna Çakır hamile miydi? Aleyna Çakır bebeği öldü mü? İşte detaylar…

Müge Anlı’nın programında esas konulardan birisi olan Aleyna Çakır olayı farklı boyutlar kazanmaya devam ediyor. Son olarak dün yayınlanan bölümde Aleyna Çakır’ın ses kayıtları sosyal medyada geniş yer bulmuştu. Ancak bu kez de Aleyna Çakır’ın hamile olduğu iddiaları geldi. Gelen son iddialar doğrultusunda Aleyna Çakır’ın karnında bebeği ile öldüğü söylendi.

ALEYNA ÇAKIR HAMİLE MİYDİ?

Canlı yayın konuğu olan bir komşu, Aleyna’nın yaşadığı korkunç şiddeti bir bir anlattı. Aleyna Çakır’ın haftada en az 5 gün dayak yediğini söyleyen komşusu sesleri duymaktan oldukça rahatsız kaldıklarını ve bundan dolayı dayak sesini duymamak için mutfakta uyduklarını dile getirdi.

Canlı yayına katılan başka bir gizli tanık ise Aleyna Çakır’ın Ümitcan tarafından sürekli olarak şiddete maruz kaldığını sözlerine ekledi.

Gece aleminden Aleyna’yı tanıdığını söyleyen şahıs Aleyna’nın abi dedikleri bir şahısa “Bu beni öldürecek” diyerek şikayetlendiğini söyledi.

Ümit’in tefecilerden Aleyna aracılığı ile para aldığını söyledi. Ayrıca Ümit’in gece aleminde işinin bu olduğunu herkese bulaştığını ifade etti.

 

Şok iddia! Aleyna Çakır hamile miydi? Bebeği öldü mü? ile ilgili etiketler Müge Anlı aleyna çakır
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.